Múlt hét pénteken, hajnali fél három-három körül tűnt el a XI. kerületi Irinyi József utcából egy 22 éves, harmadéves ELTE-s bölcsészhallgató, Bukovits Attila.

A fiút nagy erőkkel keresik a közösségi oldalakon is, fényképét már több százan megosztották. Attila a Kármán Tódor Kollégiumban tartott bulin vett részt a barátaival. A buliból állítólag azért távozott, mert egy barátja elé akart menni, de vissza sajnos már nem ért.

Facebook

Bukovits Attila 22 éves, 175 cm magas, vékony testalkatú fiú. Haja vállig érő, általában copfba köti össze. Időnként kis szakálla van. Homlokán apró, kb. 2cm-es heg található, az eltűnésekor egy fekete-fehér kárómintás pulóvert és farmert viselt. Telefonja lemerült vagy kikapcsolt. Bankkártyája nincs nála.

 

Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.html Túlszeretgetés miatt lesz félős a kutyád!http://www.life.hu/anyaskodj/20130510-tulszeretgetes-miatt-lesz-felos-a-kutya-tornoczky-anita-tanacsa.html Végre megmutatta cuki babáját a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130524-emily-deschanel-a-dr-csont-sztarja-vegre-megmutatta-tunderi-20.html