Micsoda muszklik! Megmutatta izmos karjait Mel C. Az énekesnő rendszeresen sportol, minden napját futással kezdi.

Brutálisan izmos karja lett Mel C-nek. Az énekesnő épp Ausztráliában van, a Jézus Krisztus Szupersztár című darabbal turnézik, de a mindennapi edzést nem hanyagolja el. Az anyuka jó nagy izmokat növesztett. Még több izmos fotót az énekesnőről itt nézhettek meg!

Forrás: AFP
Mel C néhány hónapja - már itt is jó karban volt

Nem hiába hívják Sporty Spice-nak. A 39 éves híresség minden reggel kocogással indítja a napot: az ausztrál városban, Perth-ben sem tett másképp. Egy helyes férfi futótársat is talált maga mellé. Mel C Twitter-oldalán lelkendezett. Azt írta: imádja ezt a várost, ahol egyszerűen fantasztikus edzeni. A sztár egyébként a júliusi "Virgin Active London" elnevezésű triatlonra gyúr ilyen keményen.

Méregteleníts bojtorjánnal!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130515-egeszseges-gyogynoveny-a-bojtorjan-remek-vizelethajto-epehajto-es-jo-a.html Éhes vagy? Nyomtass valami finomat!http://www.life.hu/ez-zsir/20130523-lifenight-keszul-az-univerzalis-etelszintetizator-mely-akarmilyen-etelt-elkeszit.html Két óra edzés és Gwyneth Paltrow leszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130524-gwyneth-paltrow-szineszno-elarulta-hogy-minden-nap-ket-orat-edz.html 30 év után ismét pózol a szupermodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-lifenight-30-ev-utan-ismet-cimlapon-pozol-christie-brinkley-szupermodell.html Meghalt a világ egyik legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130524-ricky-naputi-a-vilag-egyik-legkoverebb-embere-meghalt-mielott-az.html