Cannes 2013 kínos pillanat Eva Longoria villantás Roman Polanski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál is bővelkedett kínosabbnál kínosabb villantásokban.

A cannes-i filmfesztiválon minden évben van egy-két sztár, aki kicsit többet mutat magából a kelleténél. Az elmúlt évtizedek legkínosabb momentumairól már írtunk itt, most pedig megmutatjuk, idén kiknek okozott kínos perceket egy rosszul megválasztott ruha vagy egy óvatlan mozdulat. Pár napja még Eva Longoria bugyi nélküli testéről szólt minden, de idén Cannes "villantókirálynője" egyértelműen Emmanuelle Seigner színésznő, Roman Polanski felesége volt. A hölgyeménynek nemcsak a keblei látszódtak jobban, mint kellett volna, de az alsóneműjét is sikerült közszemlére tennie. A szőkeségről készült kínos fotókat és az idei év villantóit ide kattintva nézheted meg. Gonoszkodjunk egy kicsit!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!


Virágzó férfitestek - új trend pasiknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-uj-trend-viragmintas-ruhak-ferfiaknak.htmlÍgy ragyognak az ötven év fölötti sztárok Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130526-stiluszsaru-blog-igy-ragyognak-az-otven-ev-folotti-sztarok-cannesban.htmlPöttyök és pávatoll - álomlagzik 2013-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-eskuvotrend-2013-tematikus-alomlagzik-divat-az-ombre-a-pavatoll.htmlSzétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.htmlVizsgázós szettek - sikerre hangolvahttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-divatos-trendi-ruhak-es-osszeallitasok-foiskolai-egyetemi-vizsgakhoz-erettsegihez.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-heidi-klum-szupermodell-csikos-stradruhaban-romantikazott-testor-szerelmevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.