Az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál is bővelkedett kínosabbnál kínosabb villantásokban.A cannes-i filmfesztiválon minden évben van egy-két sztár, aki kicsit többet mutat magából a kelleténél. Az elmúlt évtizedek legkínosabb momentumairól már írtunk itt, most pedig megmutatjuk, idén kiknek okozott kínos perceket egy rosszul megválasztott ruha vagy egy óvatlan mozdulat. Pár napja még Eva Longoria bugyi nélküli testéről szólt minden, de idén Cannes "villantókirálynője" egyértelműen Emmanuelle Seigner színésznő, Roman Polanski felesége volt. A hölgyeménynek nemcsak a keblei látszódtak jobban, mint kellett volna, de az alsóneműjét is sikerült közszemlére tennie. A szőkeségről készült kínos fotókat és az idei év villantóit ide kattintva nézheted meg. Gonoszkodjunk egy kicsit!

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!


Virágzó férfitestek - új trend pasiknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-uj-trend-viragmintas-ruhak-ferfiaknak.html Így ragyognak az ötven év fölötti sztárok Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130526-stiluszsaru-blog-igy-ragyognak-az-otven-ev-folotti-sztarok-cannesban.html Pöttyök és pávatoll - álomlagzik 2013-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-eskuvotrend-2013-tematikus-alomlagzik-divat-az-ombre-a-pavatoll.html Szétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.html Vizsgázós szettek - sikerre hangolvahttp://www.life.hu/legytrendi/20130522-divatos-trendi-ruhak-es-osszeallitasok-foiskolai-egyetemi-vizsgakhoz-erettsegihez.html Öltözz úgy, mint egy sztár: Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-heidi-klum-szupermodell-csikos-stradruhaban-romantikazott-testor-szerelmevel.html