Csinos modellből izmos evezős lett

modell izom Ireland Baldwin evezés Hawaii bikini Alec Baldwin Kim Basinger Slater Trout
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportosra gyúrta magát Ireland Baldwin. A mindössze 17 éves sztárcsemete jókora izmokat növesztett mostanság, így nem az "egy szál bél" kifutólányok táborát erősíti.

A világ egy legfelkapottabb modelljének tartják Ireland Baldwint. Ahogy a Life.hu is megírta, karrierje szépen ível felfelé. Alec Baldwin és Kim Basinger gyermekére már két modellügynökség is lecsapott. Úgy tűnik, túl szigorú diétát nem kell követnie. Kisportolt alakját a minap Hawaiion mutatta meg, ahol barátjával evezett. A vizes képeket itt nézhetitek meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Első ránézésre nem egy tipikus, zörgő csontú modellnek tűnik. Ami persze nem baj, a lényeg, hogy a pasijának tetsszen. Slater Trout pedig úgy tűnik, elégedett. Már csak az a kérdés, Irelandnek hogy van ennyi ideje tengerparton szórakozni? Legutóbb barátnőivel hancúrozott a vízparton.

Bikiniben viháncol Kim Basinger lányahttp://www.life.hu/szorakozz/20130419-lifenight-baratnoivel-egyutt-bikiniben-paradezott-kim-basinger-es-alec-baldwin.htmlKim Basinger világszép lánya modell letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-kim-basinger-szineszno-lanya-ireland-basinger-baldwin-modell-lett.htmlAlig takart valamit a modell bikinijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130528-lifenight-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-paranyi-bikinit-huzott.htmlA paleolit diétára esküszik Szekeres Adrienhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130515-szekeres-adrienn-enekesno-a-paleolit-dieta-hive.htmlFérfias izmot növesztett az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130527-mel-c-enekesno-hatalmas-izmokat-novesztett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.