Végre kiderült, mennyit fogyott mostanában Denise Richards. Sokat... A színésznő bikiniben pózolt és látszik, hogy egy gramm zsír sincs rajta.

Denise Richards megmutatta, hogy néz ki egy elfoglalt, hollywoodi sztáranyuka. A színésznő egy szál bikiniben lazult egy Beverly Hills-i hotelben. Úgy tűnik, az anyaság nem vette el az idejét az edzésektől. Elől-hátul lapos lett. A friss bikinis képeket itt nézhetitek meg!

Forrás: Northfoto
Így festett Denise néhány hete

Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznő az utóbbi hónapokban szinte sokkolta a közvéleményt csontsoványra fogyott alakjával. Az egykori modell és háromgyermekes anyuka a mai napig aktív életet él: rengeteget mozog, egészségesen táplálkozik és sok a dolga. Azt mondja: csupán ennyi fogyásának titka, semmi több, és szálljanak le róla.

 

Gyászol Denise Richardshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130123-denise-richards-szineszno-gyaszol-meghalt-a-kutyaja.html Betegesen sovány lett az egykori Bond-lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130425-denise-richards-szineszno-nagyon-sokat-fogyott.html Nem tudja a magyar, mi az egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130527-nehezen-ismerik-fel-az-egeszsegtelenebb-elelmiszereket-a-magyarok.html Alig takart valamit a modell bikinijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130528-lifenight-candice-swanepoel-a-victorias-secret-modellje-paranyi-bikinit-huzott.html A paleolit diétára esküszik Szekeres Adrienhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130515-szekeres-adrienn-enekesno-a-paleolit-dieta-hive.html