Kántor Katalin - a Jónő Team fotósa

fotós Átalakítunk! szakértő Kántor Katalin Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert Átalakítunk! sorozata. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Kérdezz a Jónő Team szakértőitől! Tedd fel kérdésed a szakerto@life.hu címen! Ne felejtsd el megírni, kitől szeretnél választ kapni.



Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Munkáit olyan nagyszabású rendezvények fémjelzik, mint: Elle Fashion Days, Marie Claire Fashion Days, Cosmopolitan Bikini Show, Országos HR konferencia, Elle Young Talent, National Geographic sajtótájékoztató, L'Oréal Paris-, Maybelline New York-, Vichy-, Garnier sajtótájékoztatók, performanszok, MOME Divatshow. Valamint ügynökségi események: H&M Donatella Versace Projekt, Coca-Cola Coke and Meal. Publikációit a legrangosabb magazinok jegyzik: Szépítész Magazin, Elle Magazin, Marie Claire Magazin, Cosmopolitan Magazin, Szépvilág Extra Magazin.

Ismerd meg Kántor Katalint jobban! Nézd meg munkáit a honlapján vagy rajongj a fotóiért a Facebookon!

Kántor Katalin

Azért csatlakoztam a Jónő Teamhez mert úgy gondolom, mindenkiben ott van a szépség és szeretném megmutatni mindazt, ami bennük lakozik! Nagyon szeretem megragadni azt a pillanatot, amikor az emberek belefeledkeznek a fotózásba, mindennapjaikat hátrahagyva "levetkőzik" megfelelési kényszerüket és gyermeki ártatlansággal önmaguk tudnak lenni. Az átalakítások során szeretnék rámutatni, hogy kinek milyen rejtett értékei vannak valójában, mert minden nő és férfi megérdemli egyszer az életében, hogy kihozza magából a maximumot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.