fashion week Miranda Kerr Monica Cruz Emma Watson ruha smink Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok valószínűleg már nagyon várják a karácsonyt, mert többen is valódi szaloncukornak öltöztek a vörös szőnyegen. De álomszép frizurákból és szexi dekoltázsokból sem volt hiány. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Különleges dekoltázsok

Ha unod a hasig kivágott estélyiket, és nincs kedved a szolid, pólófazonú dekoltázsokhoz, akkor lesd el két szépségguru trükkjét. Miranda Kerr kissé retrós, ugyanakkor modern Proenza Schouler kreációban mulatott. A ruha színe káprázatos volt, de a különleges kockadekoltázst azért még picit szokni kell. A divatguruvá avanzsált Victoria Beckham - akit nemrég az évtized nőjének is megválasztottak - egy Maison Martin Margiela overállban mutatta meg kiváló stílusérzékét. Nála ismét csak a mosolyt hiányoljuk...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Már készülnek a karácsonyra

Imádjuk az üde, színes tavaszi-nyári árnyalatokat, így elképzelésünk sincs, miért választ valaki ilyenkor karácsonyi színeket és túlságosan fényes anyagokat. Tavaly Kate Moss rémesen festett óarany estélyiében, és most sem szerettük jobban ezt a színt és a fazont még úgy sem, hogy Nicole Richie egy Marc Jacobs darabbal próbálkozott. A gyönyörű Adriana Lima modell sem nyűgözött le bennünket Givenchyben. Nem baj, majd legközelebb.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Takard a térded!

Idén nem csak akkor lehetsz szexi, ha minit választasz - a térd alá érő ruha és a ceruzaszoknya is tud nagyon csábító lenni. Angelina Jolie a hét elején egy fekete ruhában mutatkozott először a műtéte óta, nekünk azonban a néhány nappal ezelőtti hófehér Ralph & Russo ruhája tetszett a legjobban. Elegáns volt, és nagyon-nagyon egyedi. Milla Jovovich kreációja azonban már nem volt ennyire ütős: hiába választott a modell Armanit, a ruha színe nem volt telitalálat. A dekoltázs fölötti "csődarabnak" kinéző valamit pedig igen zavaró lehetett viselni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

70 felett is csúcsformában

Tina Turner 74 évesen is bombajól néz ki, és öltözködni is tud, ezért nem is csoda, ha nemrég a Vogue-nál is címlapfotót kapott. Sophia Loren pedig jövőre lesz 80 éves, ami hihetetlen, hiszen fantasztikusan néz ki, de ha a fodrokat azért jobb lenne, ha elkerülné.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csinosan a szülés után

Monica Cruz egy hónapja hozta világra babáját, de már a héten tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Penélope húga sugárzóan szép volt, a kék pedig nagyon jól áll neki. Az pedig különösen jó, hogy nem sanyargatja magát a szülés után. Pár kiló ide vagy oda, a szépség sokkal bájosabb kismama, mint a szülés után kifutóra lépő piszkafa modellek. Kristen Bell babája március legvégén jött a világra, a színésznő pedig már remek formában van. Arra azonban figyelnie kéne, hogy egy bőr hatású, néhol feszülős, néhol bő ruhát csak akkor vesz fel az ember, ha egy deka felesleg sincs rajta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cseréld le a fodrászt!

Pár hete még imádtuk Maggie Gyllenhaal vagányan rövid frizuráját, legutóbb azonban nem volt a topon a sztár hajszobrásza. A színésznő úgy festett, mint egy kisfiú, akinek összekócolták a haját. A fiatal színésznő, Georgia Rock fonott haja sem nyerte el a tetszésünket - fiatalság és bohóság ide vagy oda, nem minden arcformához passzol ez a frizura. A tévés Sandra Bernhard fodrászának sincs oka arra, hogy büszke legyen a sztár fején lévő "műremekre". Mi nem tudtuk mire vélni az összetapadt csigákat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Emma, a hajmágus

Emma Watson egészen biztosan tanult néhány trükköt a Harry Potter-filmek forgatásán, hiszen a haja mindig tökéletes, kreatív és imádnivaló. A héten kétszer is elkápráztatott bennünket: mindkét sminkre és frizurára csillagos ötöst érdemel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.