Strandra menni papucsban vagy éppen egy szandálban a legkényelmesebb. Ezúttal olyan darabokat válogattunk, amelyeket bátran egy ruhához is felkaphattok, és nem csak a strandra menet.

Ahogyan egy szuper nyári ruha, úgy egy jól megválasztott szandál is kitűnő befektetés lehet, hiszen nyáron rengeteg alkalommal felhúzhatjuk. Nemcsak a strandra menet, de városnézéshez, nyaraláshoz, de akár még munkába is mehetünk egy-egy szemrevalóbb darabban.Szandálok

Idén az egyszerű bőrsaruk mellett divatba jöttek a rugalmas vagy éppen színes pántokkal készült szandálok is. A vagányabbak szegecselt pántút vagy éppen fényesen csillogót is választhatnak, de a kínálatban megtalálhatók az egyszerűbb fazonok is.


Kattints a képre, és nézd meg a többi szandált is galériánkban!

Papucsok

A szimpla flip-flop papucsok inkább csak a vízparton viselhetők, míg egy szebb bőrpapucs egy nyári ruha mellett is megállja a helyét. Ha egy drágább bőr verzió mellett tesszük le a voksunkat, akkor válasszunk inkább klasszikus fazont, hiszen egy ilyen darab biztosan évekig szolgál majd minket.


Kattints a képre az idei év trendi papucsaiért!

Pink álom, zöld lagzi - Te milyen esküvőre vágysz?http://www.life.hu/legytrendi/20130612-mit-uzen-az-eskuvod-a-szinek-ereje-pink-zold-szurke.html Lábgombát okozhatnak a legújabb trendekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-labgombat-okozhatnak-a-legujabb-trendek-ha-zokni-nelkul-viselik-a.html Divatbotrányok: pasibakik női szemmelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-divatbotranyok-szornyu-ferfioltozekek-noi-szemmel-szerepel-benne-adrien-brody-david.html VIVA Comet: Szabó Zsófi az új Tolvai Reni?http://www.life.hu/legytrendi/20130614-13-viva-comet-dijatadon-ruhak-es-sztarok-a-voros-szonyegen.html