fashion week papucs lábbeli szandál strand Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Strandra menni papucsban vagy éppen egy szandálban a legkényelmesebb. Ezúttal olyan darabokat válogattunk, amelyeket bátran egy ruhához is felkaphattok, és nem csak a strandra menet.

Ahogyan egy szuper nyári ruha, úgy egy jól megválasztott szandál is kitűnő befektetés lehet, hiszen nyáron rengeteg alkalommal felhúzhatjuk. Nemcsak a strandra menet, de városnézéshez, nyaraláshoz, de akár még munkába is mehetünk egy-egy szemrevalóbb darabban.

Tipp:
Nyári ruhák meleg napokra
Nagy bikinikörkép



Szandálok

Idén az egyszerű bőrsaruk mellett divatba jöttek a rugalmas vagy éppen színes pántokkal készült szandálok is. A vagányabbak szegecselt pántút vagy éppen fényesen csillogót is választhatnak, de a kínálatban megtalálhatók az egyszerűbb fazonok is.


Kattints a képre, és nézd meg a többi szandált is galériánkban!

Papucsok

A szimpla flip-flop papucsok inkább csak a vízparton viselhetők, míg egy szebb bőrpapucs egy nyári ruha mellett is megállja a helyét. Ha egy drágább bőr verzió mellett tesszük le a voksunkat, akkor válasszunk inkább klasszikus fazont, hiszen egy ilyen darab biztosan évekig szolgál majd minket.


Kattints a képre az idei év trendi papucsaiért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.