fashion week frizura Takács Nóra Átalakítunk! smink szépség fodrász Larion Oscar sminkmester stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki sütit hoz, az rossz ember nem lehet. Ez volt az első gondolatunk, amikor nyílt az ajtó, és belépett Reni két nagy tálca frissen sütött, illatos süteménnyel. "Ezt nektek hoztam" - mondta, és mi rögtön tudtuk, hogy jó napunk lesz.

Reni 33 éves, két kisgyerek édesanyja, akik mellől eddig még egy napra sem mozdult el. Ezért is keresett fel minket. Szeretett volna egy kis időt magára szánni, kicsit megszépülni és pár órára kiszakadni a napi rutinból. Mikor olvasott a Life.hu-n a Jónő Teamről, azonnal jelentkezett, mert égi jelnek tekintette. Napokkal korábban ugyanis pont arról beszélt családjának, hogy szívesen részt venne egyszer egy ilyen átalakítson. A megadott időpontra sármos férjével érkezett, aki ugyan finoman jelezte felénk, hogy jelenleg is tökéletesen elégedett a feleségével, de azért izgatottan várja a fejleményeket. Aztán bezártuk az ajtót és meghagytuk, hogy 4 óra múlva jöjjön vissza a teljesen új Reniért.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!



Az átalakítást egy közös ötleteléssel kezdtük. Minden szakember elmondta, mit gondol bájos anyukánk külsejéről, mit tervez, mit álmodott meg, aztán mikor Reni zöld utat adott nekünk, serényen munkához láttunk. Elsőként Niki, a fodrászunk ismerkedett meg Reni hajával. Én közben végig velük voltam és sokat beszélgettünk. Elmesélte, hogy milyen az élete, hogy vannak mélypontjai, magaslatai, és a férjével való megismerkedését is felidézte - végig mosollyal az arcán.
Reni haja alapvetően szép színű volt, de azért, hogy még szebb fénye legyen, fodrászunk egy egyszerű ápoló és színező habot rakott rá. Reni szerette volna megtartani a haja hosszát, így csak a fazonján változtattunk minimálisan. Előnyösebbnek találtuk az ő arcához, ha a frufruját elszárítjuk, és egy szép, nőies formát alakítunk ki.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

Niki után Oscar következett, akinek nem volt nehéz dolga. Reninek nagyon szép bőre van, így egy ásványi anyagokban gazdag, könnyű alapozóval uniformizálta a bőrét csupán. A fiatal anyuka azt mesélte, hogy soha nem viselt még színes szemhéjport, ezért a szemszínével harmonizáló, türkiz-kékes-lilás árnyékolást készített neki mesterünk. A türkizkék friss lendületet adott, a lila pedig gyönyörűen kiemelte élénkkék szemét. Az orcák természetes ragyogásához barackos arcpírt használt Oscar, Reni ajkait pedig egy barackos-rózsaszínű vizes hatású rúzzsal tette érzékivé.

Végül Dóri stylistunkon volt a csapat szeme, ő tette fel az i-re a pontot a ruhával. Dóri Reni testalkatához és anyai elfoglaltságához megfelelő öltözéket választott: farmert és egy csinos mályva színű felsőt. A farmer ugyanis egy olyan csodafegyver, ami bármikor bevethető és csodálatosan variálható: megfelelő kiegészítőkkel, felsőkkel lehetünk benne lazák és elegánsak is. Reni imádja a magas sarkú cipőket, azt mesélte, hogy gyerekei születése előtt napi rendszerességgel hordta a csinos darabokat. Azóta viszont nyilván nem ilyen cipőben szalad le a piacra vagy a boltba, inkább a kényelmet részesíti előnyben.

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Még több fotó galériánkban, kattints a képre!

Végre minden készen állt, hogy bekísérjük Renit a stúdió belső terébe. Mikor megláttuk a beállított fényben, mindenkinek elállt a lélegzete. Reni pont úgy festett, mint Hófehérke: sötét haj, tökéletes porcelán bőr, hibátlan mosoly. Nagyon szép volt, és láthatóan ő is jól érezte magát. A fotózáson felszabadult volt, könnyedén követte az instrukciókat, idővel pedig már magától is tökéletesen tudott pózolni. Közben Reni férje is megérkezett. Bevezettük a stúdióba (csukott szemmel), mert szerettük volna megörökíteni a pillanatot, amikor először látja meg a kedvesét. A hatás nem maradt el, nagyon megérintett mindenkit az a pár perc, amíg örömmel és szerelemmel ölelték egymást. Reni kérdezgette férjét, hogy tetszik-e neki a végeredmény, aki csak annyit tudott mondani, hogy nagyon!

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Nézd meg, hogyan alakult át Reni! Kattints a képre a galériáért!

Mindenkit felöltött a kedves fiatal pár egymás iránti figyelme és szerelme. Mikor elmentek, boldogan ült le a csapat, kicsit még beszélgettünk, elpusztítottuk a maradék sütit, közben pedig elégedetten állapítottuk meg, hogy jó munkát végeztünk.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.