A Vannina Vesperini luxusfehérneműi nagyon buják, közben pedig cseppet sem közönségesek.

Teljesen új értelmet ad alsóneműinek Vannina Vesperini. A divattervező saját neve alatt futó márkájának ismérve a pikáns elegancia, ami bár nagyon szexi megjelenést biztosít viselőjének, mégsem válik közönségessé. Ezekben a haute couture darabokban pedig nem lesz nehéz eljátszani a francia szerető szerepét... A csodaszép fehérneműkről készült képeket a blogon nézheted meg ide kattintva.

Forrás: www.vanninavesperini.com

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!
Sötét gondolatok ihlették a fehérneműkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130617-lifenight-a-belas-dead-szexi-fehernemuit-nick-cave-dalai-ihlettek.html Pikáns fotók a szexi fehérneműmodellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130613-pikans-fotok-doutzen-kroes-szexi-victorias-secret-fehernemumodellrol-a-vogue.html Fehérneműmániás a szexi világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130606-lifenight-jessica-lowndess-a-beverly-hills-90210-szinesznoje-odavan-a.html Villogó fehérneműben bulizik a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-lifenight-a-lanybucsu-szinesznoje-rebel-wilson-villogo-fehernemuben-bulizik-legujabb.html Fehérneműben bájolgott Angelina Joliehttp://www.life.hu/legytrendi/20130430-lifenight-exkluziv-fotok-a-fiatal-es-szexi-angelina-jolierol.html Fehérneműben bájolog Kelly Brookhttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-szexi-fehernemuben-pozol-a-brit-modell-kelly-brook.html Ilyen fehérneműről álmodik a menyasszony?http://www.life.hu/legytrendi/20130327-a-claire-pettibone-marka-menyasszonyi-fehernemui-csupa-csipkebol-keszultek.html Fehérneműben csábít a husi modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-robyn-lawley-plus-size-modell-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-noies.html