Selena Gomez bugyi comb Justin Bieber fellépés villantás Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez ultradögös ruhában lépett fel a minap Bostonban, ami remekül kiadta formás idomait.

Selena Gomez kezd megvadulni. Ahogy a Life.hu is megírta, a fiatal énekesnő legutóbb egy hihetetlenül erotikus videoklipet forgatott. Most pedig egy szexi fellépőruhát szemelt ki magának, amiből formás lábai is kivillantak. A dögös képeket itt nézhetitek meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak egy baki volt a ruhával: amikor az eleje szétnyílt a szélben, betekintést nyerhettünk a sztár combjai közé. Úgy tűnik, Selena elfelejtett bugyit húzni. A hírek szerint egyébként az énekesnő túl van a Justin Bieberrel való szakításán. Az sem zavarja, hogy a tinisztár állítólag egy férjes asszonnyal kavar.

Tündéri kistestvére született Selena Gomeznekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130626-selena-gomez-enekesnonek-kistestvere-szuletett-akit-imad.htmlJósnőnek állt a dögös Bar Refaelihttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-bar-refaeli-izraeli-modell-a-passionata-fehernemuiben-pozol.htmlMeztelenre vetkőzött Kate Mosshttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-kate-moss-modell-meztelenre-vetkozott-a-versace-osziteli-kollekcio.htmlBuja fehérneműben a hírességhttp://www.life.hu/legytrendi/20130625-dita-von-teese-modell-es-burleszk-tancos-onbizalomhianytol-szenved.htmlPopsit villantott Rita Orahttp://www.life.hu/legytrendi/20130629-rita-ora-brit-enekesno-meresz-ruhaban-tombolt-popsit-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.