A színésznő nemrég elárulta, miért is tartja távol magát a gyorséttermektől.

Eddig is sejtettük, hogy Jennifer Aniston nem azért néz ki ennyire jól 44 évesen, mert gyorskaján él. A színésznő a napokban elmesélte az első gyorséttermes élményét. "Justin és én éppen úton voltunk, és nagyon megéheztünk. A közelben nem volt más, csak egy népszerű gyorsétterem. Én egy nagyobb hamburgert rendeltem, és be kell valljam, a gyomrom nem reagált rá valami jól. Alapvetően organikus és bio ételeket fogyasztok, így a hasamnak nem tett túl jót a gyorskaja. Elég rosszul lettem, a gyomrom kikészült. Én azt vallom, minden, amit az ember a testével tesz, legyen az stressz vagy rossz ételek, az meglátszik a bőrön" - mesélte a fimsztár, aki biztosan nem tudta, mit kell enni egy gyorsétteremben ahhoz, hogy ne tegye tönkre a gyomrát.

Forrás: AFP

Jennifer valószínűleg máskor inkább szendvicset csomagol magának. A sztár a hétköznapokban egyébként jógázik, meditál, és odafigyel arra, mit eszik, méghozzá azért, hogy csinos legyen az esküvőjén, és hogy soha többé ne nevezze senki pufi kislánynak.

Így fogyaszthatod le elhízott házikedvencedet!http://www.life.hu/ez-zsir/20130702-dieta-es-fogyokura-elhizott-hazi-kedvencek-igy-fogyaszthatod-le-oket.html Így marad formás Nikahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130701-nika-veres-monika-enekesno-hizekony-alkat-hanyagolja-a-tejtermekeket-es.html Mezei zsurló - A többezer éves csodaszerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130619-hasznos-gyogynovenyek-a-fogyokuraban-mezei-zsurlo.html A világ legfurcsább sportjaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130530-a-vilag-legfurcsabb-sportjai-felesegcipeles-viz-alatti-hoki-bokszsakk-kopapirollo.html Szenzációsan néz ki Gaál Noémihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130629-gaal-noemi-a-tv2-idoja-szenzaciosan-nez-ki-megis-takargatja.html