gyorsétterem egészséges életmód gyorsétel fogyókúra Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nemrég elárulta, miért is tartja távol magát a gyorséttermektől.

Eddig is sejtettük, hogy Jennifer Aniston nem azért néz ki ennyire jól 44 évesen, mert gyorskaján él. A színésznő a napokban elmesélte az első gyorséttermes élményét. "Justin és én éppen úton voltunk, és nagyon megéheztünk. A közelben nem volt más, csak egy népszerű gyorsétterem. Én egy nagyobb hamburgert rendeltem, és be kell valljam, a gyomrom nem reagált rá valami jól. Alapvetően organikus és bio ételeket fogyasztok, így a hasamnak nem tett túl jót a gyorskaja. Elég rosszul lettem, a gyomrom kikészült. Én azt vallom, minden, amit az ember a testével tesz, legyen az stressz vagy rossz ételek, az meglátszik a bőrön" - mesélte a fimsztár, aki biztosan nem tudta, mit kell enni egy gyorsétteremben ahhoz, hogy ne tegye tönkre a gyomrát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer valószínűleg máskor inkább szendvicset csomagol magának. A sztár a hétköznapokban egyébként jógázik, meditál, és odafigyel arra, mit eszik, méghozzá azért, hogy csinos legyen az esküvőjén, és hogy soha többé ne nevezze senki pufi kislánynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.