esküvő színésznő Justin Theroux sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét lefújta az esküvőjét Jennifer Aniston, aki ezúttal azért tolta el a frigy időpontját, mert a szerelmespár nem tud megegyezni abban, hol éljenek- írja a radaronline.com.

A többször elhalasztott esküvő sokak szerint azt jelzi, hogy Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux nem illenek össze. "Milyen szerelmespár az, aki azért nem házasodik össze a tervezett időpontban, mert még a lakhelyükről sem képesek közös döntést hozni. Mi lesz akkor az ennél súlyosabb kérdésekkel, mint például a gyermekvállalás, családalapítás?"- tette fel az egyik közeli ismerősük a jogos kérdést. Vajon lesz- e valaha valami Aniston házasságából?

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Pasivélemény: "Legyen elég szűk" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130628-szex-szexualitas-parkapcsolat-legyen-eleg-szuk-18.htmlRomantikus vakáción volt a híres focistahttp://www.life.hu/szeress/20130627-lifenight-kockas-hasat-mutogatta-a-machester-united-focistaja-nani.htmlFérjes nőre hajt a tinisztárhttp://www.life.hu/szeress/20130628-justin-bieber-enekes-allitolagos-uj-baratnoje-jordan-ozuna-meg-hazas.html46 évvel fiatalabb nője van James Woodsnakhttp://www.life.hu/szeress/20130628-james-woods-szinesz-egy-46-evvel-fiatalabb-lannyalkristen-bauguessszal-randizik.htmlPasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.