A dögös modell címlapfotója kísértetiesen hasonlít a húsz évvel ezelőtt készült nyuszis magazin borítóképére. És egy nappal sem néz ki öregebbnek a szépség.

Mindössze 30 éves volt Elle MacPherson, amikor megmutatta lenyűgöző alakját a nyuszis magazin borítóján. A sors pedig most úgy hozta, hogy közel húsz év után ismét így tett.

Forrás: Playboy, Harpers Bazaar/Fotó: Bryan Adams

A 49 éves modell az ausztrál Harper's Bazaar címlapján pózol hiányos öltözékben. Ahogy a nyuszis magazinnál is tette, mindössze egy szál fekete harisnyát húzott magára.

Forrás: www.harpersbazaar.com.au/ Fotó: Bryan Adams

Elle-t, akit nemrég eljegyzett milliárdos pasija, még 18 évesen fedezte fel egy ügynök nyaralás közben és méltán kapta a Test becenevet. A modell még mindig elképesztően fest. 

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Itt az új őrület: harisnya férfiaknakhttp://www.life.hu/life/galeria/20120309-itt-az-uj-orulet-harisnya-ferfiaknak.html Újra hódít a régimódi harisnya!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110223-ujra-hodit-a-harisnyanadrag.html Dögös fotók a nemrég szült szupermodellrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130530-gisele-bundchen-szupermodell-megmutatta-szules-utani-bombaalakjat.html Narancsbőrös, petyhüdt fenekű szupermodellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130418-az-egeszsegtelen-eletmod-miatt-narancsborosek-rondak-a-modellek-a-kifutokon.html Egyszerű emberként él a milliárdoshttp://www.life.hu/life/galeria/20130509-fotokon-akkor-es-most-mark-zuckerberg-a-facebook-megalapitoja.html Divatbotrányok: Milliárdos és filléres sztáresküvőkhttp://www.life.hu/legytrendi/20130121-divatbotranyok-eskuvo-sztar-modra-szerepel-benne-grace-kelly-celine-dion.html