A héten a narancs letaszította trónjáról a mentaszínt és a púderes árnyalatokat. De vajon ügyesen választottak a sztárok? Ez is kiderül a Life.hu heti szépségmustrájából, de mutatunk még ütős rúzsokat és elrontott sminkeket is.

Hódíts narancsban!

A héten kétségkívül ez a szín indította be a sztárok fantáziáját. A bájos dél-koreai színésznő, Jun Ji-Hyun megirigyelte Jennifer Lopez néhány héttel korábbi Dior kreációját, és ő is ezt a darabot választotta. Minnie Driver bőréhez és hajszínéhez is passzolt a narancsos-barackos kreációja, ami nem is csoda, hiszen a fehér bőrhöz és a sötét hajhoz nagyon jól illik ez a szín. Annak ellenére, hogy Katie Price szettje inkább erős korallszínű, mint narancs, mi úgy ítéltük meg, érdemes egy pillantást vetni a szilikoncsodára. Értjük mi, hogy miért a csókos száj, de talán ez a kreáció mégis túlzás.

Forrás: Northfoto

Ombrézz!

Tavaly óta az ombre haj rendületlenül tartja magát, és mi is szeretjük, különösképp akkor, ha természetes, napszítta hatást kelt a végeredmény. Ennek pedig az a titka, hogy ne legyen nagy különbség az árnyalatok között. Kristen Stewart és Lea Michele fodrászai vérprofik, az énekesnő Estelle haja azonban nem lett túl természetes és szépen árnyalt.

Forrás: AFP, Northfoto

Színezd az ajkadat!

Ha máskor nem is, nyáron mindenképp érdemes beszerezni egy színes rúzst, hiszen a barna bőrön mesésen mutat akár egy barack, akár egy erős pink szín. Jessica Lowndes málnaszínű ajka káprázatos, csakúgy, mint Hayley Atwell nagyon hasonló, de picit neonosabb színválasztása. A komorabb árnyalatok kedvelői se búslakodjanak, hiszen nyáron a sötét bogyószín is hódít - erre pedig a legjobb példa Bella Thorne választása.

Forrás: Northfoto, AFP

Válts sminkest!

Míg a tökéletes rúzs felteszi az i-re a pontot, addig egy rossz smink mindent tönkretehet. Gillian Anderson hajszíne és make up-ja éveket öregít a sztáron. Nicky Hilton mélyen ülő szemeit csak még karikásabbá teszi a sötét smink, a szintén narancsban vonuló Misha Barton sminkese pedig igencsak túlzásba vitte a fényes púdert. Kár volt!

Forrás: Northfoto

Mutass valamit!

Villantásokból és merész megoldásokból a héten sem volt hiány. Kristen Stewart egy fekete, csillogó, alul áttetsző Zuhair Murad overállban fejezte ki a tervező iránti rajongását - a színésznő ugyanis legtöbbször a libanoni kreátor munkái közül válogat. Rihanna a héten Chanelben nyomult, méghozzá egy olyan ingruhában, mely leginkább egy kacér hálóingre emlékeztet. A meglepő darabot a sztár sok-sok ékszerrel dobta fel, nekünk pedig - ugyan hosszas gondolkodás után - bejött ez a merész választás. Zahia Dehar nemrég butikot nyitott, ám ő valójában egy prostituált, aki számos ismert szeretőt tudhat maga mögött. A fiatal lány szakmájához híven öltözött fel Párizsban - rajta kívül kevesen mernének bevállalni egy efféle "takar is meg nem is" szettet.

Forrás: Northfoto, AFP

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Így lesz a megunt szoknyából szexi miniruhahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130703-hogyan-legyek-jo-no-szoknyabol-ruha-percek-alatt.html Enélkül ne menj külföldre! - Kötelező darabokhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130701-takacs-nora-szakertoi-level-kotelezo-darabok-a-borondbe-ha-kulfoldre.html Aranyfoggal virít Madonnahttp://www.life.hu/szepulj/20130703-madonna-eneksno-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-amelyen-aranyfoggal-virit.html Szőrtelenítés extrém helyekenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130619-szortelenites-extrem-helyeken-a-legjobb-modszerek.html