Mindössze 9 hónappal kisfia, Tennessee születése után a színésznő büszkén mutatta meg csinos alakját, méghozzá bikiniben.

Bájos csitri lett Reese Witherspoonból. A 37 éves színésznő egy vidám pöttyös fürdőruhába bújt Malibuban, ahol családjával lazított a strandon. Fehér fejfedőjével együtt úgy fest, mintha egy retro filmből lépett volna ki.

Forrás: Northfoto

A háromgyerekes sztárt férje, Jim Toth és legkisebb gyermeke, Tennessee kísérte el a napfényes partra. A pici kilenc hónapja jött a világra, de ez a híres mama alakján egyáltalán nem látszik. Mindez a kőkemény tréningeknek köszönhető: a színésznő egy napot sem hagy ki edzés nélkül.

Elrabolták Reese Witherspoon arcáthttp://www.life.hu/legykepben/20130621-reese-witherspoon-szineszno-arcat-engedely-nelkul-ellopta-egy-ekszeruzlet.html Megmutatta híres fenekét Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130613-reese-witherspoon-szineszno-veletlenul-megmutatta-feneket-los-angelesben.html Kettőt látunk Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130604-reese-witherspoon-szineszno-es-lanya-ava-olyanok-mint-ket-tojas.html Letartóztatták Reese Witherspoonthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-reese-witherspoon-amerikai-szinesznot-letartoztattak.html Bájos kislányból dögös nő lett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-fotokon-akkor-es-most-reese-witherspoon-oscar-es-golden-globedijas.html