Magyar lány lett a siket szépségkirálynő

siket Miss Deaf Europe 2013 szépségkirálynő választás szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínál Tímea nyerte a Miss Deaf Europe 2013 szépségkirálynő címet.

Szombat este Prágában rendezték meg a Miss Deaf World és Europe 2013 szépségkirálynő választást. A szépségverseny érdekessége, hogy élőben közvetítették, így a versenyzők minden néző számára bebizonyították: ugyanolyan értékes produkciókkal képesek elkápráztatni a közönséget, mint halló, egészséges előadóművészek. A bírák a magyar lányt, Kínál Tímeát találták a legszebbnek, ő kapta a Miss Deaf Europe 2013 címet. A Magyarországi Siket 2013 Szépségkirálynője és a Szegedi Miss Silence Brillance 2013 Szépségkirálynője Szabó Gergely hallássérült divattervező ruhájában vette át a koronát.

Forrás: Facebook/Magyarországi Siketek Szépe (BEKE Egyesület)
Forrás: Facebook/Magyarországi Siketek Szépe (BEKE Egyesület)

Kirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.htmlEz a szépség titka Lakatos Márk szerinthttp://www.life.hu/szepulj/20130712-lakatos-mark-az-en-is-menyasszony-vagyok-forgatasan-elarulta-mi.htmlFocistának állt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-szunai-linda-a-2011es-miss-world-hungary-gyoztese-jol-focizik.htmlOszvald Marika szépségkirálynő letthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oszvald-marika-szepsegkiralyno-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.