fashion week csupasz szőrtelenítés LifeNight háziállat állattartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőrtelenül könnyebb a gazdik élete, ráadásul így cuki ruhácskákba is bújtathatják kedvencüket.

Lusta és időhiányos gazdiknak kedvez a legújabb trendhullám a háziállatok frontján. Ha nincs idő ápolni kedvenced bundáját és az elhullott szőrszálakat sincs kedved szedegetni utána, egyszerű a képlet: szőrtelenítsd le őket!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Az Egyesült Királyságban már hódítanak a csupasz kutyusok, cicák és tengeri malacok. Az állatkák ellátásáról azonban így is gondoskodni kell. Bunda híján ugyanis nemcsak könnyen megfázhatnak, hanem a nap sugarai is károsíthatják a bőrüket. Nincs mese, az igazán körültekintő gazdik cuki pulóverek és megfelelő faktorszámmal ellátott naptej nélkül el sem indulnak otthonról kedvencükkel. Micsoda őrület!

Forrás: www.apple.com
Forrás: www.apple.com
Játssz és nyerj iPad-et a Life.hu-n!


A Life.hu legújabb nyereményjátékában egy 16 gigabyte-os Apple iPad 2 tabletet
sorsolunk ki a játékban részt vevők között!


JÁTSZOM AZ APPLE NYEREMÉNYÉRT!



Az eldobott cigarettacsikk méreg a kutyának!http://www.life.hu/anyaskodj/20130627-nikotinmergezest-okozhat-a-kutyanak-az-eldobott-cigarettacsikk.htmlÉjszakai kutyaugatás: így szoktasd le róla az ebet!http://www.life.hu/anyaskodj/20130606-gyakori-problema-hogy-a-kutya-vegigugatja-az-egesz-ejszakat-mert.htmlEz aztán a kutyaélet! - Luxushotel ebeknekhttp://www.life.hu/life/galeria/20130619-luxushotel-kutyaknak-hollywoodban-es-new-yorkban.htmlBravúros búvárkodás kutya módrahttp://www.life.hu/life/galeria/20130605-menhelyi-kutyakrol-keszitett-fotokat-seth-casteel.htmlA kutya szájából etette vendégeit Kovács Lázárhttp://www.life.hu/legykepben/20130530-kovacs-lazar-sztarsef-a-hal-a-tortan-adasaba-egy-kutya.htmlKutyanyelvet tanul Barabás Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130516-barabas-eva-a-fokusz-musorvezetoje-gazdikepzo-suliba-megy-a-nyaron.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.