A színésznő egy szűk miniszoknyában próbálta elviselni a New York-i hőséget. Nem rossz!

Jennifer Aniston még 44 évesen is tudja, mitől döglik a légy. Épp New Yorkban forgatja legújabb filmjét, a Squirrels to the Nutsot. A városban tombol a hőség, de a színésznő még a kánikulában is fel tud öltözni dögösen.

Forrás: Northfoto

Lila miniszoknyában villantotta meg formás lábait. A hírességet, aki nemrég új hajstílust teremtett Hollywoodban, elkísérte a forgatásra vőlegénye, Justin Theroux is. Vajon az oltár elé mikor kíséri már el?!

Nem bírja a gyorskaját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130703-jennifer-aniston-szineszno-elrontotta-a-gyomrat-a-gyorsettermi-eteltol.html Lefújta esküvőjét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130629-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lefujta-eskuvojet.html Jennifer Anistont majmolja a celeblányhttp://www.life.hu/szepulj/20130621-jennifer-aniston-szineszno-legujabb-hajstilusat-lemasolta-khloe-kardashian-celeblany.html Kócosan menne férjhez Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130614-jennifer-aniston-szineszno-kocos-szexi-hajjal-allna-oltar-ele-volegenyevel.html Új hajjal hódít Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130610-jennifer-aniston-szineszno-megmutatta-mi-a-legujabb-hajstilus-hollywoodban.html