Új hajjal hódít Jennifer Aniston

haj Justin Theroux Hollywood stílus fonás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston megmutatta, mi a legújabb hajstílus Hollywoodban. A Rachel-frizura már a múlté, most a fonás a menő.

Új hajstílussal debütált Jennifer Ansiton egy hollywoodi partin: jobb oldalon lógva hagyta, míg a balon trükkösen befonatta. Anno a színésznő indította el a legnagyobb frizuradivatot, a "Rachel-hajat", amit a Jóbarátok című sorozatban viselt Rachel Greenként.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Rachel-haj és a mostani, fonott frizura

A 44 éves sztár később bevallotta, hogy mindig is utálta azt a frizurát. Pedig nők ezrei rohantak a fodrászukhoz, hogy olyan hajat vágassanak maguknak. Vajon a mostani fazonért is megőrülnek majd? A másik nagy kérdés pedig az, hogy milyen haja lesz a színésznőnek közelgő esküvőjén, amikor a szintén színész Justin Theroux-val áll majd az oltár elé.

Miért ilyen tökéletes Jennifer Aniston teste?http://www.life.hu/ez-zsir/20130531-jennifer-aniston-szineszno-elarulta-hogyan-hozta-formaba-magat-legujabb-filmje.htmlJennifer Aniston nyomott egy vad sztriptízthttp://www.life.hu/szorakozz/20130524-jennifer-aniston-egy-szal-fehernemuben-lejt-erotikus-tancot-legujabb-filmjeben.htmlJennifer Aniston lenyomta Katalinthttp://www.life.hu/szepulj/20130516-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-frizuraja-nepszerubb-mint-katalin.htmlPufi kislány volt Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130503-jennifer-aniston-szineszno-fiatalabb-koraban-duci-volt-es-mindent-osszeevett.htmlExe miatt fújta le az esküvőjét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130502-jennifer-aniston-szineszno-volt-kedvese-brad-pitt-miatt-halasztotta-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.