A legmenőbb bikinik és a legjobb strandkellékek után most komplett szereléseket ajánlunk strandolóknak. Megmutatjuk, milyen fürdőruhához milyen ruha, szandál és táska passzol.

Nincs is jobb, mint az apartmanban reggeli után bikinire cserélni a pizsamát, rávenni egy könnyed nyári ruhát, belebújni a saruba és a vállunkra kapni azt a hatalmas táskát, amibe minden strandkellék belefér. Ha jól választjátok meg ezt a néhány alapdarabot, akkor igazán mutatós öltözéket kaphattok!

Fekete-fehér

Egy fekete bikinit akár színes kiegészítőkkel is párosíthattunk volna, mi mégis egy visszafogottabb variációt mutatunk. Ezzel a csíkos ruhával, egyszerű szandival és karakteres táskával szolid, mégis trendi lesz az összhatás. Ha a fürdőruhátok mellé ezeket a darabokat csomagoljátok a bőröndbe, akkor jolly joker ruhákat visztek magatokkal, hiszen a táska és a ruha is megállja a helyét egy esti vacsoránál, a saru pedig egy városnézésnél lehet kényelmes viselet.


1. Bikinifelső - F&F 2.790 forint, 2. Bikinialsó - F&F 2.090 forint
3. Ruha Zara - 13.995 forint, 4. Táska - Mango 5.995 forint
5. Szandál - Zara 7.995 forint

Romantikus

A kislányos romantika kedvelőinek készült ez az összeállítás: a fodros bikinifelső és az egyszerű virágos ruha egyaránt bájos. A csíkos táska virágos ruhával való párosítása jól példázza, hogy nem kell félni a különböző minták egyszerre történő viselésétől. Mivel a ruhában is fel-felbukkan az a narancs árnyalat, amilyenek a táska csíkjai, szuperül passzolnak egymáshoz.


1. Bikinifelső - New Yorker 3.790 forint, 2. Bikinialsó - New Yorker 2.390 forint
3. Ruha - Levi's 22.990 forint, 4. Táska - Mango 4.595 forint
5. Szandál - Bershka 6.995 forint

Nőies

Klasszikus tengerparti viselet egy kék-fehér csíkos ruhadarab. Mi a klasszikus, nőies stílus jegyében egy nyakbakötős, egyrészes fürdőruhát választottunk. És ha már egyrészes fürdőruha, akkor kihasználtuk az előnyét, és csupán egy fehér sortot választottunk hozzá. A rózsaszín szandál még csajosabbá tesz az összhatást.


1. Egyrészes fürdőruha - F&F 4.290 forint, 2. Táska - Mango 8.995 forint
3. Sort - New Yorker 2.090 forint, 4. Szandál - Vagabond 14.990 forint

Öltözz a kedvenc városodhoz!http://www.life.hu/legytrendi/20130719-barcelona-london-parizs-oltozz-a-kedvenc-varosodhoz.html Csináld magad! Lakkozd ki a napszemüvegedhttp://www.life.hu/legytrendi/20130718-csinald-magad-egyedi-napszemuveg-koromlakkal.html Trendi túlélőtáskák anyukáknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-divatos-es-praktikus-pelenkazotaskak-kismamaknak-anyukaknak.html Stílusos hátizsákok városnéző túrákhozhttp://www.life.hu/legytrendi/20130711-stilusos-divatos-hatizsakok-varosnezo-turakhoz-nyaralashoz-kirandulashoz.html