fashion week frizura Takács Nóra Átalakítunk! smink szépség Larion Oscar stylist Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádom azokat az embereket, akikben buzog az energia. Incivel öröm volt beszélgetni, nagyon pozitív szemléletű nagymama, aki nem elégszik meg pusztán a süteménysütéssel. Többre vágyik: átváltozásra és aktív munkára.

Inci 34 éve él boldogságban férjével. Két gyerekük van és három unokájuk. Jobban mondva hamarosan négy. Inci aktívan segít minden nap a gyerekek körül, ha szükség van rá. Azonban pusztán ezzel nem elégszik meg. Azért keresett fel bennünket, hogy segítsünk neki megtalálni a stílusát, ugyanis munkába szeretne állni, nem bírja a tétlenséget. Inci ilyen: pörgős, vidám, igazán kedves és fiatalos nagyi. Örömmel vetettük bele magunkat a munkába.

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!



Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Ruha: DDG Fashion; cipő: Deichmann; karkötő: Armani Exchange
Kattints a képre a galériáért!

Elsőként Niki regulázta meg Inci rakoncátlan tincseit: "Inci arcformáját figyelembe véve egyenes formázást választottam, valamint javasoltam neki, hogy a frufruját növessze le, mert így jobban láthatóvá válik az arca, amit eddig folyton elrejtett a világ elől. A hajszínben maradtunk a szőkénél, mert szereti és nagyon jól áll neki!"

Majd Oszi következett, aki szokásához híven ismét csodaszép sminket készített: "Először feszesítő báziskrémmel kényeztettem Inci arcát, majd tökéletesítettem a bőrét. Ezután finoman púdereztem. Szép szemét megpróbáltam még jobban kiemelni: bronzbarna szemhéjkrémet tettem rá először, majd sötétbarna árnyalatú szemhéjpúderrel satíroztam be a szemhéját és alul szemközepéig. Szempillafestés után 'vendégszempillákkal' tettem titokzatosabbá a tekintetét. Élénkítettem a szemöldökét, és megformáztam egy szemöldök-tökéletesítő ceruzával. Orcáit barackos arcpirosítóval élénkítettem. Ajkát egy üde rózsás árnyalatú ajakrúzzsal lágyítottam."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Még több fotó az átalakításról galériánkban! Kattints a képre!

Végül már csak a ruha volt hátra. Dóri pillanatok alatt kiválasztotta Inci számára a tökéletes darabot, és ellátta jó tanácsokkal: "Incinek nagy szüksége volt az átalakításra, hogy a saját szemével lássa: még mindig milyen csinos nő! Egyszerű, ám nagyszerű ruhát kerestem neki, ami megfelelő munkába, és akár a hétköznapokra is, nem kihívó, mégis vagány és modern. Hozzá egy középmagas sarkú, egyszerű lábbelit választottam, ami rengeteg más öltözethez is kiválóan passzol. Végül az ékszerrel koronáztam meg az öltözéket, olyant kerestem, ami éppen csak egy kis játékosságot visz az összképbe, nem túl fényes és nem túl nagy."

Fotó: Kántor Kata
Fotó: Kántor Kata

Kattints a képre a galériáért!

A fotózás a lehető legsimábban zajlott, Katának nem kellett sokat instruálnia, Inci nyugodt, higgadt, jó modell volt. Láttam rajta, hogy nagyon tetszett magának. Néha azon kaptam, hogy úgy nézegeti magát a tükörben, mint egy kislány. Azt mondta, ezután jobban odafigyel majd magára, tervbe vette, hogy megszabadul 10 kilótól és még szeptemberig állást talál magának. Mi nagyon szurkolunk neki, az egész csapat nevében kívánok sok sikert!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.