Még csak egyhetes a brit trónörökös, György Sándor Lajos, de máris van beceneve, új bébiszittere és friss barátai is.

Károly, a büszke nagypapa kijelentette, hogy Camilla és ő már csak Georgie-nak fogják szólítani a kicsit. Hogy a hercegi pár mit szól a baba becenevéhez, azt egyelőre nem tudni, egy azonban biztos. Hogy nemcsak az egész világ, de a család és a közeli barátok is teljesen odavannak az újszülöttért.

AFP
Nézz még több édes fotót a piciről itt!

Harry herceg például máris bejelentkezett, hogy ő viszi majd bele a rosszba az unokaöccsét, Victoria Beckham pedig anyai tanácsokkal látná el Katalint és segítene a kis Georgie körül. Kate és Victoria ugyanis igencsak jó barátságot ápolnak, és mivel az énekesnőnek négy gyermeke van, úgy érzi, elegendő tapasztalattal rendelkezik gyermeknevelés terén.

Az egykori Posh Spice azt tervezi, hogy közös játszónapokat tartanak majd, ahol gyermekei és a kis trónörökös együtt szórakozhatnak. Amint lehetséges, Victoria egész biztosan meglátogatja majd barátnőjét, és javasolni fogja, hogy Haprer legyen a kis herceg első öribarija.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL! Erre figyelj, ha külföldre viszed a kutyát!http://www.life.hu/anyaskodj/20130711-ha-kulfoldre-indulsz-a-kutyaddal-tajekozodj-arrol-hogyan-lehet-bevinni.html Elragadó fotó Nánási Mici születésérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130729-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-nanasi-mici-augusztus-6an.html Imád a papájával nevetni Shakira kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130728-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-imadja-a-csikizest-es.html Így lehet a kutyádból Katy Perryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130724-egy-amerikai-tervezo-bizarr-parokakat-es-jelmezeket-keszit-kisallatoknak.html Kétfejű baba született Indiábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130727-ketfeju-sziami-iker-baba-szuletett-indiaban-a-kisfiuk-megszuleteset-az.html Gyermeket vár az Anna and the Barbies énekesnőjehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130727-gyermeket-var-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-egyuttes.html Nem vettek fel - mit tegyek?http://www.life.hu/anyaskodj/20130725-felveteli-2013-megvannak-a-ponthatarok-lehetosegek-azoknak-akiket-nem-vettek.html