Negyvenöt kilót fogyott a fiatal nő - az asztmája is elmúlt

nassolás fogyás gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonhét esztendős Elaine Aitken azután döntött úgy, hogy megváltoztatja életét, hogy meglátott egy rendkívül előnytelen fényképet magáról. Jelentős fogyása következtében ráadásul az asztmájából is kigyógyult.

Elaine a rengeteg chipset, csokoládét és szénsavas üdítőitalt tartalmazó étrendjének köszönhetően hosszabb gyaloglás után mindig fulladni kezdett. Miután azonban az egyik munkatársa készített róla egy meglehetősen előnytelen fényképet, elhatározta, hogy csatlakozik az egyik népszerű fogyókúrás szervezet helyi csoportjához, és felhagy a zsíros ételek fogyasztásával. A nőről készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Elaine-nek most alig van szüksége az inhalátorra, mert egészséges életmódja majdnem teljesen kigyógyította az asztmájából is. "Korábban nagyon sokat kellett használnom az inhalátort, most azonban alig van rá szükségem. Állapotomat régebben a hosszabb gyaloglások váltották ki, most viszont akár futni is tudok anélkül, hogy légszomjam lenne. A munkámhoz is szükségem van a testi erőmre, és ma már ezt is képes vagyok elvégezni fulladás nélkül" - meséli Elaine.

Gyorsétteremben diétázni? Ezt edd!




Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.