A huszonhét esztendős Elaine Aitken azután döntött úgy, hogy megváltoztatja életét, hogy meglátott egy rendkívül előnytelen fényképet magáról. Jelentős fogyása következtében ráadásul az asztmájából is kigyógyult.

Elaine a rengeteg chipset, csokoládét és szénsavas üdítőitalt tartalmazó étrendjének köszönhetően hosszabb gyaloglás után mindig fulladni kezdett. Miután azonban az egyik munkatársa készített róla egy meglehetősen előnytelen fényképet, elhatározta, hogy csatlakozik az egyik népszerű fogyókúrás szervezet helyi csoportjához, és felhagy a zsíros ételek fogyasztásával. A nőről készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Elaine-nek most alig van szüksége az inhalátorra, mert egészséges életmódja majdnem teljesen kigyógyította az asztmájából is. "Korábban nagyon sokat kellett használnom az inhalátort, most azonban alig van rá szükségem. Állapotomat régebben a hosszabb gyaloglások váltották ki, most viszont akár futni is tudok anélkül, hogy légszomjam lenne. A munkámhoz is szükségem van a testi erőmre, és ma már ezt is képes vagyok elvégezni fulladás nélkül" - meséli Elaine.


A fényképezőgép tényleg nem hazudik: amikor a fiatal nő meglátta a munkatársa által róla készített fotót, rettenetesen megdöbbent a látványtól. Ekkor jött rá, hogy tennie kell valamit. Egyik barátnőjével 2011 januárjában csatlakozott a skóciai Dunfermline in Fife-i Slimming World csoporthoz, és 18 hónapon belül 45 kilogrammot sikerült lefogynia. A zsíros ételek kerülésének és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően olyan nagymértékben enyhült az asztmája, hogy most már csak hideg téli időben van szüksége néha az inhalátorra. "Korábban mindenféle szemetet ettem" - emlékszik vissza Elaine. "Amikor még egy óvodában dolgoztam, volt a munkahelyemen egy automata, és minden szünetben chipset és csokoládét ettem. Vacsorára sajtos tésztákat fogyasztottam és rengeteg szénsavas üdítőitalt ittam. Ráadásul semmit sem mozogtam. A családtagjaim és a barátaim szerint csodálatos, amit elértem. A munkatársaim is folyamatosan dicsérnek a megjelenésem miatt. Rengeteg támogatást kaptam tőlük. Természetesen még mindig járok a csoportba, és ugyanúgy élvezem" - vallotta Elaine.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Sárgabarack: az egészség záloga?http://www.life.hu/ez-zsir/20130730-sargabarack-az-egeszseg-zaloga-igy-erdemes-fogyasztani-nagyon-sok-vitamin.html Kőkemény tánccal marad csini Sharon Stonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-sharon-stone-szineszno-kemeny-tanccal-es-sulyemelessel-tartja-karban-alakjat.html Hűsítő nyári italok testnek és léleknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130730-husito-nyari-italok-a-testnek-es-a-leleknek.html Így még szexibb! 10 kilót hízott az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130730-kellan-lutz-szinesz-az-alkonyat-sztarja-10-kilot-hizott-a.html Könnyedén szabadult meg kilóitól Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130730-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz-konnyeden-szabadult-meg-kiloitol.html