A zumbára esküszik Polyák Lilla

zumba egészséges életmód Polyák Lilla teljes kiőrlésű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő inkább halat eszik hús helyett, a gabonát pedig otthon őrli. Az édességeket azonban imádja, de igyekszik keveset fogyasztani belőlük. Lilla szerint fontos, hogy jó helyről szerezzük be a hozzávalókat. A csodás hangú színésznő nem kedveli a súlyzós edzéseket, de imádja a zenész mozgásfomákat - az egyik kedvence a zumba.
http://videa.hu/player?v=gPhIGqFwIWQ8TX0EKirály Linda új szenvedélye a bokszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130716-kiraly-linda-enekesno-a-vegan-es-a-paleolit-etkezes-hive.htmlKülönleges sportokat űznek a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130722-kulonleges-es-uj-sportok-iden-a-szorfdesztkan-evezes-a-gladiator.htmlMálnalevél: méregtelenít, és a náthánál is segíthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130731-malnalevel-meregtelenit-es-nemcsak-a-szulesnel-de-a-nyari-nathanal.htmlÍgy nyaralj modellek módjára!http://www.life.hu/ez-zsir/20130801-lifenight-pucsitva-edzett-a-modell-claudia-romani.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.