A kisfiúnak az Axl Jack nevet adták híres szülei. Vajon miért?

Megszületett Fergie és Josh Duhamel első közös gyermeke. Az egykori Black Eyed Peas énekesnő császármetszéssel hozta világra a kisfiút egy Los Angeles-i kórházban csütörtök reggel. Színész férje végig mellette volt. A pici több mint 3 kilót nyom - tudta meg a TMZ.

Forrás: AFP
A boldog szülők

A páros meglehetősen szokatlan nevet választott a kicsinek, aki Axl Jack Duhamel lett a Guns 'N' Roses énekese, Axl Rose után. Fergie ugyanis nagy rajongója a bandának, sőt egyszer ő is előadta a legendás,Sweet Child O' Mine! című dalt a rockzenekar gitárosával, Slash-sel 2011-ben. Ez aztán a rajongás! Gratulálunk Fergiéknek!

 

Hatalmas terhespocakot villantott Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130822-fergie-amerikai-enekesno-hatalmas-terhes-pocakjat-megmutatta.html Hatalmas pocakot villantott Fergiehttp://www.life.hu/legytrendi/20130324-megmutatta-hatalmas-pocakjat-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-a.html Bepánikolt a terhességtől Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-elarulta-hogy-nem-volt.html Fergie kitollasodotthttp://www.life.hu/legytrendi/20130307-fergie-a-black-eyed-peas-terhes-enekesnoje-borzaszto-tollas-ruhat.html