Azt már az esküvő előtt tudni lehetett, hogy Orbán Ráhel menyasszonyi ruháját és cipőjét egy-egy fiatal magyar divattervező álmodta meg. Kiderült, hogy a ruha Sármán Nóra nevéhez fűződik, aki a Life.hu-nak elárulta, mi volt a fő szempont a tervezéskor.


Nem kellett sokáig találgatni, ki tervezte Orbán Ráhel menyasszonyi ruháját. Sármán Nóra divattervező az esküvő estéjén egy szmájlival posztolta a képet márkája hivatalos Facebook-oldalán. A fiatal divattervezőt a Life.hu régi olvasói is ismerhetik, hiszen egyike volt azoknak, akikkel megterveztettük Katalin hercegnő - akkor még Kate Middleton - menyasszonyi ruháját.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Még több fotóért kattints a képre!

A tervező a Life.hu-nak elmondta, hogy Orbán Ráhel ruhájának tervezésekor az egyszerűség volt a fő szempont, hogy a menyasszony személyisége mutatkozzon meg, ugyanakkor elegáns és időtlen ruhát képzelt el. "Az anyagok tekintetében maradtam klasszikus és nemes kelméknél, mint a csipke és a selyem, finom törtfehér színben, ugyanakkor a sziluettbe és a szabásába belecsempésztem egy kis különlegességet és talán vagányságot is - mondta Nóra. - A ruha hernyóselyem düseszből készült francia csipke hátkivágással. A finom tüllfátyol alját csipkével díszítettem. Ráhel egy könnyű hernyóselyem organza uszállyal lépett az oltár elé, amit a lagziba már nem viselt. A menyecskeruhát is én készítettem: a ruha olajfényű piros szaténból készült, amelyet kézzel készített francia csipke egészített ki."

Sármán Nóra ruháit egyébként rendszeresen viselik magyar sztárok is a különböző gálákon, többek között Tatár Csilla műsorvezetőt, Miklósa Erika operaénekesnőt és Orosz Barbarát is láttuk már az általa tervezett darabokban. Nóra egyébként imádja a csipkét, amely szinte minden kollekciójában jelen van, nem csoda, ha ez az anyag a miniszterelnök lányának tervezett elegáns darabon is megjelenik.Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Gyönyörű menyasszony volt Orbán Ráhelhttp://www.life.hu/legykepben/20130907-orban-rahel-es-tiborcz-istvan-eskuvoje-ferjhez-ment-orban-viktor.html Csodálatos menyasszony lett Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130902-ferjhez-ment-baby-gabi-videki-lakodalmat-tartott.html Menyasszonyok hete - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130830-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-osvart-andrea-palacsik-timea-andy-vajna.html Osvárt Andi luxusautós menyasszony letthttp://www.life.hu/legykepben/20130827-osvart-andrea-szineszno-a-megdonteni-hajnal-timeat-cimu-vigjatekban-foszerepet.html Csodálatosan szép menyasszony volt Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130821-palacsik-timea-csodalatosan-szep-menyasszony-volt.html Mesés menyasszonyi frizura 10 perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-hogyan-legyek-jo-no-eskuvoi-frizura.html Klasszikus vagy extrém? - Cipők menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-kalsszikus-extrem-szines-balerina-cipok-menyaszonyoknak-eskuvore.html