Miley Cyrus Vogue Anna Wintour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Anna Wintouron múlik, egy ideig még egészen biztosan nem lesz Vogue-címlaplány Miley Cyrus.

Nemrég még úgy volt, hogy Miley a Vogue decemberi címlapján feszít majd, mint a legfiatalabb stílusikon. A választás nem volt meglepő, hiszen Miley extrém stílusát fiatalok milliói imádják és utánozzák, így nála megfelelőbbet aligha kérhetett volna fel a magazin. Anna Wintour, a lap teljhatalmú asszonya azonban úgy döntött, visszavonulót fúj, és letiltotta a címlapokról a fiatal sztárt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bennfentesek szerint a hirtelen döntés oka az, hogy Miley néhány héttel ezelőtti performansza kiverte a biztosítékot emberek millióinál, többek között Wintour asszonynál. A szöszi sztár ugyanis az augusztus végi MTV Video Music Awards díjátadón falatnyi fellépőruhában vonaglott és rázta a fenekét a színpadon, és mindezt olyan közönségesen tette, hogy az előadása láttán a fél világ felhördült. Ha lemaradtál a történtekről, itt megnézheted a videót. A Vogue-nál sem díjazták a produkciót, és stílusikon ide vagy oda, Miley-nak mennie kellett.

Dögös vörösben csábít Christina Aguilerahttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-christina-aguilera-enekesno-szexi-fehernemuben-lefogyva-pozol-egy-magazin-cimlapjan.htmlSármán Nóra tervezte Orbán Ráhel ruhájáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130907-orban-rahel-menyasszonyi-ruhajat-sarman-nora-divattervezo-almodta-meg.htmlKitüntette a divatszakma Michael Korsthttp://www.life.hu/legytrendi/20130907-michael-kors-amerikai-divattervezo-lett-a-2013as-couture-council-award.htmlKibuggyanó keblek hete - Divatmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-divat-es-szepseg-a-lifehu-mustrajaban-szerepel-sarah-jessica-parker.htmlFehérneműben készül Kelly Brook 2014-rehttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-elkeszult-kelly-brook-brit-szineszno-es-modell-2014es-naptara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.