Sarka Kata szépségkirálynő Bali ruha Miss World Hungary Rákosi Annamária kalocsai minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákosi Annamária Balin készül a Miss World szépségkirálynő-választásra, ahol sorra a legjobbak között szerepel a döntőt megelőző kisebb versenyeken - tudta meg a Life.hu.

Rákosi Annamária jó esélyekkel indul a szeptember 28-i világszépe választáson, amelyet Balin rendeznek meg. A mosolygós lánynak, aki csodaszép ruhákkal készül a döntőre, már az első megmérettetésen sikerült kivívnia a zsűri figyelmét. Hajdú-Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója örömmel mesélte, hogy Annamari a nemzeti ruhák versenyén 131 indulóból a 9. helyen végzett.

Facebook/Bélavári Zita
Facebook/Bélavári Zita

"Természetesen a kisebb versenyeken elért eredmények sokat számítanak a Miss World döntőjében. Az első megmérettetés Balin a Miss Talent verseny volt. Itt nem hirdettek eredményt, hanem az értékelésnél a zsűri kiválasztott 10 lányt, akik a verseny nyitóshow-ján táncolhattak. Mivel Annamária is a 10 között volt, tudtuk, hogy ezen a versenyen jól szerepelt. Utána következett a ruhaverseny, ahol a Bélavári Zita által tervezett nemzeti ruhában 9. lett. Magyar nemzeti ruha még soha nem kapott ilyen elismerést. Ezek az eredmények azt jelzik, jó eséllyel indul a magyar lány a döntőn" - mesélte Kata, aki nagyon örül, hogy a végső megmérettetésen Annamari a második bevonuló lesz. "A zsűrinek 131 lányt kell végigmustrálnia. A 20. lány után már felejtenek, ezért fontos, hogy a döntő napon az elsők között mutassa meg magát a magyar versenyző" - tette hozzá Kata.

"A ruha a magyar népviseletek jellegzetes vonásait ötvözi. A kalocsai hímzés a fordok legfelső részén, a kalotaszegi szoknyafelhajtás az elején, alul pedig 13 fodros szoknya található" - mesélte Bélavári Zita tervező.


Sztárok, akiket kár irigyelni a mesés hajzuhatagérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130815-hajhosszabbitas-a-sztarok-dus-sorenye-sokszor-nem-a-termeszet-muve.htmlPucér melleivel bulizott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20130908-miranda-kerr-modell-orlando-bloom-szinesz-felesege-meresz-ruhaban-volt.htmlPlasztikai sebész kell, hogy túléld Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-plasztikai-mutet-kell-a-noknek-hollywoodban-hogy-tartani-tudjak-a.htmlMegvált szőrzetétől Joe Manganiellohttp://www.life.hu/szepulj/20130906-megvalt-szakallatol-a-true-blood-szinesze-joe-manganiello.htmlMi történt veled, Brad Pitt?http://www.life.hu/szepulj/20130907-igy-nezett-ki-brad-pitt-a-torontoi-filmfesztivalon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.