A Victoria's Secret modellje elárulta, aggódott, hogyan fogja befolyásolni karrierjét második terhessége, és az azzal járó pluszkilói. 

Kiderült, még a Victoria's Secret gyönyörű angyalai is halandó problémákkal küzdő emberek. Adriana Lima például nemrég bevallotta, sokáig aggódott azon, milyen hatással lesz második gyermeke alakjára és karrierjére. A barna szépség - aki már több mint tíz éve a híres fehérneműmárka színeiben modellkedik - elárulta, élete legnagyobb próbatétele volt Sienna születése után visszaszereznie régi formáját.

Forrás: AFP

"A természettel nem lehet harcolni! Fogalmam sem volt, mi fog történni a testemmel a második szülést követően és vajon képes leszek-e újra formába lendülni és ha igen, milyen gyorsan" - magyarázta a kétgyermekes anyuka. A 32 éves modellnek 2012 szeptemberében született meg második gyermeke, két hónappal a szülés után pedig már a Victoria's Secret kifutóján pompázott bombázó alakkal. "Ez volt életem legnagyobb kihívása, az biztos. Elhatároztam, hogy alávetem magamat ennek, és végig a cél lebegett a szemem előtt, hogy visszaszerezzem a régi alakomat" - tette hozzá Adriana, akinek személyi edzője, Michael Olajide segített ismét formába lendülnie. Jó munkát végeztek.

Leszbikus lesz a szép modell?http://www.life.hu/szeress/20130911-cara-delevingne-brit-modell-kijelentette-elege-van-a-ferfiakbol-es.html Fiatalnak néz ki, ezért nem kap munkát a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-tul-fiatalnak-nez-ki-egy-brit-fehernemumodell-ezert-nem-kapp.html Úszógumival takargatja magát a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130903-lifenight-lucy-pinder-glamour-modell-a-nuts-magazinban-uszogumival-takarja.html Ismert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.html Rémálomba torkollott a modell fotózásahttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-lifenight-meztelenul-akartak-lefotozni-palyaja-kezdeten-16-evesen-linda-evangelista.html