Megmutatta melleit a visszafogott színésznő

mell Maggie Gyllenhaal sztárpár színésznő mellbimbó színész Peter Sarsgaard villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő ruhakölteményt választott Maggie Gyllenhaal. A szettel nem lett volna semmi probléma, a színésznő azonban rátett még egy lapáttal.

Maggie Gyllenhaaltól sem a magamutogatást, sem pedig a felesleges botrányhajhászást nem szokhattuk meg, így érthető, hogy a sejtelmes ruhaválasztás sokaknak szemet szúrt. A visszafogott színésznő az Estée Lauder estélyén jelent meg férjével és melleivel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kétgyermekes anyukától igencsak meglepő választás volt a képen látható ruha, neki és férjének, Peter Sarsgaardnak azonban nagyon tetszett. A Modern Muse parfüm New York-i bevezető partiján bártan pózolt a fotósoknak. A színészpár a csütörtök esti rendezvény idejére mindkét kislányát, Ramonát és Gloriát is otthon hagyta. 15 hónapos gyermekük fotóját itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.