Meghökkentő ruhakölteményt választott Maggie Gyllenhaal. A szettel nem lett volna semmi probléma, a színésznő azonban rátett még egy lapáttal.

Maggie Gyllenhaaltól sem a magamutogatást, sem pedig a felesleges botrányhajhászást nem szokhattuk meg, így érthető, hogy a sejtelmes ruhaválasztás sokaknak szemet szúrt. A visszafogott színésznő az Estée Lauder estélyén jelent meg férjével és melleivel.

Forrás: AFP

A kétgyermekes anyukától igencsak meglepő választás volt a képen látható ruha, neki és férjének, Peter Sarsgaardnak azonban nagyon tetszett. A Modern Muse parfüm New York-i bevezető partiján bártan pózolt a fotósoknak. A színészpár a csütörtök esti rendezvény idejére mindkét kislányát, Ramonát és Gloriát is otthon hagyta. 15 hónapos gyermekük fotóját itt nézheted meg.

Titokban ment férjhez a szépséges Zoe Saldanahttp://www.life.hu/szeress/20130914-zoe-saldana-titokban-ment-ferjhez-baratjajoz-marco-perego-muveszhez.html A kéj titkos útja (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120105-eszo-a-kej-titkos-utja-18.html Pazar lagzit ül a holland herceg és magyar párjahttp://www.life.hu/szeress/20130913-cservenyak-tibor-vizilabdazo-lanya-viktoria-a-holland-jaime-herceghez-megy.html Újra szerelmes Erdei Zsolthttp://www.life.hu/szeress/20130913-erdei-zsolt-ketszeres-vilagbajnok-okolvivora-ujra-ratalalt-a-szerelem.html Szextipp: hintázz bátran! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130913-szex-szerelem-parkapcsolat-hintazz-batran.html