Áldás nem csupán az égből érkezhet, néha Edit hozza el nekünk. Nekem legalábbis biztosan.

Edit a barátnőjével jött hozzánk, aki végig támogatta, biztatta és szurkolt neki. Érkezésük után megvitattuk a team szakembereivel, hogy ki mire gondol Edittel kapcsolatban, melyek lesznek az átalakításunk főbb irányvonalai. Még mielőtt munkához láttunk volna, szakítottunk pár percet egy kis beszélgetésre, hiszen fontos tudni, milyen okok vezérlenek valakit, hogy a segítségünket kérje.

Fotó: Kántor Kata


Edit azt mesélte, hogy több mint 30 éve feleség és anya, sőt már nagymama is, de ez idáig önmagára nem volt ideje. Pontosabban arra nem volt ideje, hogy - ahogy ő fogalmaz - "kitalálja önmagát". Nem elégedett a kinézetével, főként a súlyán szeretne változtatni. A lelki egyensúlyát már megtalálta a deekshának köszönhetően, amit 20 perc kérdezgetés és hosszas magyarázat után sem tudtunk pontosan megérteni, hogy micsoda, de többször elhangzott az energia és áldás szó. Én idővel ennyivel be is értem, mert nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, de attól, hogy járatlan vagyok a témában még nagyon kedvesen viszonyult hozzám Edit. Sőt, a beszélgetés végén meg is áldott, amit ezúton is köszönök. Nem számít, hogy miben hiszek, a lényeg, hogy szívből elfogadjuk, amit a másik szívből ad.

Fotó: Kántor Kata

A beszélgetésünket követően kezdődött az átalakítás. Elsőként Niki látott munkához: "Edit haját egy ápoló és színező habbal frissítettem fel, majd az arcformájához jobban illő, vállig érő frizurát vágtam neki. A formázásnál ügyeltem rá, hogy a frufruja ne lógjon az arcába, mert az nem előnyös számára, javasoltam is, hogy növessze le."

Fotó: Kántor Kata

Nikit Oscar szuper sminkje követte: "Edit bőrének szerkezetét a csodakrémmel tuningoltam fel, folyékony alapozóval egységesítettem az arcszínt, majd enyhén púdereztem. Meleg hajszínéhez bronzfényű arcpírral élénkítettem orcáit. Kicsit rejtőzködő szemét próbáltam kinyitni: a felső szemhéjra barackos-pink szemhéjpúdert satíroztam, az alsó szempillasornál kívülről befelé haladva a szem közepéig barna szemhéjpúdert tettem fel. Finoman összemostam a színeket. Szempilláit hosszabbító szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökének karaktert adott az élénkítés. Ajkát egy friss árnyalatú, lazacszínű ajakrúzzsal festettem ki."

Oscar után Dórin, a styliston volt a sor, aki egy korallos-rózsaszínes ruhát választott Edit számára. Ez a szín egyébként remekül állt neki, az arca csak úgy ragyogott tőle. A fotózáson rendkívül profi volt, nem kellett sokáig instruálni a modellünket, hamar ráérzett a dologra. Nagyon jól éreztük magunkat az együtt töltött órák alatt, az egész délután szuper volt. Egy igazi energialöket!

 

Átalakít a Jónő Team: Újjászületett Brigihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130917-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ujjaszuletett-brigi-a-30.html Átalakít a Jónő Team: Végre ragyog Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130910-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ragyogasra-vagyott-katalin.html Átalakít a Jónő Team: Átváltozott a szülinapos Diahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130902-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-30-szuletesnapjara-valtozott-at.html Átalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.html Átalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.html