A szépség hihetetlen előtte-utána fotót rakott ki közösségi oldalára.

Rengeteget fogyott az utóbbi időben Sarka Kata. A kétgyermekes anyuka ezt egy előtte-utána képpel bizonyította Facebook oldalán. Az első képen Kata még kerekded formákkal, nagy cicikkel néz a kamerába. A második fotón pedig látjuk, hogy óriási változáson esett át: darázsderekú, vékony nő lett belőle.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Sarka Kata előtte-utána fotója

"Sose hidd el, ha valaki azt mondja neked, hogy úgyse fogod tudni megcsinálni. A saját életedről mindig neked kell döntened" - írta ki a szépség biztatásként a kép alá, aki azóta rengeteg levelet kap rajongóitól fogyókúrájával kapcsolatban. Sokan szeretnének lefogyni az ő módszere szerint. Bár ő nem szakember, azt ígéri, segít. Megosztja mindenkivel azt, hogy neki hogyan sikerült leadnia a felesleges kilókat.

Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Kata úgy érte el hőn áhított alakját, hogy főleg bio alapanyagokból készült ételeket, halat, csirkét, sok gyümölcsöt és salátát eszik, és naponta sportol. Diétájának egyébként nem mindenki örül. Férje, Hajdú Péter nagyon aggódik a drasztikus étrend miatt. Szerinte nem normális, amit a párja csinál.

 

Ledobta ruháit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-levetkozott.html Sarka Kata megmutatta, mi rejtőzik a torkábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130919-sarka-kata-dalra-fakadt-menny-a-pokolba-forgatasan-a.html Sarka Kata kisfia megsérülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130912-sarka-kata-kisfia-megserult-caramel-a-voicerol-es-anyagi-helyzeterol.html Óvodás lett Sarka Kata kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20130821-ovodas-lett-sarka-kata-kisfia.html Világsztárral találkozott Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130526-sarka-kata-magyar-celeb-vilagsztarral-talalkozott.html