Mostanában alig jelent meg olyan cikk Eva Longoriáról, amely pozitív hangvételű lenne. Az elvált színésznő boldognak tűnik ugyan, azonban olyan, mintha folyamatosan rossz döntéseket hozna. Ez a ruha is egy a sok közül.

A 38 éves színésznő márciusban pocakot eresztett, májusban puncit villantott Cannes-ban, így várható volt, hogy szeptemberben is sokkol majd valamivel. Méghozzá egy piros, áttetsző ruhakölteménnyel, amely szépen kiemeli ugyan a dekoltázsát és a combjait is kihangsúlyozza, mégis van benne valami ízléstelen. 

Forrás: Northfoto
Eva Longoria áttetsző ruciban

A született feleség ráadásul igencsak jól elszórakozott ezen a jótékonysági rendezvényen Ricardo Chavirával. De vajon mit szól ehhez a sztár legújabb pasija?

Hová tűnt A nagy Gatsby szőke sztárja? Barna lett Carey Mulliganhttp://www.life.hu/legytrendi/20130929-carey-mulligan-szineszno-a-nagy-gatsby-sztarja-hamvas-szokebol-barnara.html A latex az új csipke?http://www.life.hu/legytrendi/20130928-latexbol-kesziti-extrem-fehernemuit-atsuko-kudo-divattervezo.html Vigyázz a szoknyákkal! Heti divatmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-a-lifehu-heti-divatmustrajaban-szerepel-eva-mendes-szineszno-jessica-alba.html Búcsút intett melltartójának a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-helen-flanagan-brit-modell-es-szineszno-bucsut-intett-melltartojanak-es.html Mellbimbóját mutogatta Jason Statham nőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-rosie-huntingtonwhiteley-brit-modell-jason-statham-noje-atlatszo-felsoben-vonult.html Sarah Jessica Parker ikrei divatmániásokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-sarah-jessica-parker-ikrei-nem-engednek-beleszolast-az-oltozkodesukbe.html