Született feleségek színésznő chips elhízás Eva Longoria fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria, a mindig csinos sorozatsztár igencsak elengedte magát. A csinos színésznő pocakot eresztett, amelyet meg is mutatott a brazil tengerparton.

Brazíliában pihenget Eva Longoria, a nagysikerű Született feleségek sorozat sztárja. A 37 éves színésznőt a tengerparton, egy napozóágyon ülve kapták lencsevégre. A róla készült friss fotókon, amelyeket itt láthatsz, jól látszik, hogy Eva kicsit elengedte magát az utóbbi időben annak ellenére, hogy a fotókat közlő US Weekly magazin szerint remek formában van. Biztos az ottani szerkesztők más fotókat néztek...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kevesen tudják, hogy Eva egy chipsmárka arca, reméljük, nem lett chipsfüggő! Februárban azt nyilatkozta, hogy chipsevés mellett diétázik és sportol. "Sokan úgy gondolják, vagy csak az egyik, vagy csak a másik működik, pedig a kettő együtt is megy" - nyilatkozta a színésznő. Így van, kedves Eva, csak az nem mindegy, melyikből mennyi az annyi. A látottak alapján szerintünk az utóbbi időben a 70-30 az arány - a chips javára.
A színésznő egyébként nem tétlenkedik a sorozat befejezése utána sem: nemrég második éttermét nyitotta meg Las Vegasban, és március végén kerül a képernyőre új sorozata Ready For Love címmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.