Jött, látott, és mindenkit meggyőzött: így összegezném Saci nálunk töltött délutánját. Jókedvvel érkezett, és távozáskor is fülig ért a szája a gyönyörű öttusázó lánynak, aki úgy döntött, tart egy csajos napot két edzés között.

Saci 9 éves korában szeretett bele az öttusába, majd hamar világossá vált számára, hogy komolyan szeretne foglalkozni ezzel a sportággal. Felsorolni is nehéz, mennyi elismerést és érmet gyűjtött be azóta a most 22 éves lány, és még mi minden vár rá! Még a fotózás idején sem vált meg kedvenc sporteszközeitől, amiket egyébként mi is kipróbálhattunk, több-kevesebb sikerrel. Szerintem egyikünkből sem lesz már profi sportoló, de egy délután erejéig jó volt eljátszani a gondolattal. Amíg mi edzettünk, Saci mesélt magáról és a sportolók életéről. Többek között arról is, hogy mennyi lemondással és kőkemény munkával jár ez az egész. Azt is mondta, ritka számára az olyan pillanat, amikor van ideje lányos dolgokat csinálni: ruhákat vásárolni, sminkelni, a barátnőivel csajos napokat tartani. Már régóta szeretett volna egy olyan délutánt, ami csak róla szól, igazi nővé akart átváltozni - ezért is látogatott el hozzánk. Nekünk ennél nem is kellett több: letettük a tőrt és azonnal munkához láttunk.

Fotó: Kántor Kata
Az átalakításon készült képekért kattints ide!A fiatal lány átalakítását Niki kezdte: "Saci haja soha nem volt még festve, viszont szerette volna kipróbálni valamit újat. Gondoltam, akkor itt az alkalom, hozzá pedig a legjobban egy természetes, szőke árnyalat passzolt. Egyforma hosszú haját fokozatosra alakítottam, és lazán megszárítottam."

A klassz frizura után Oscar következett egy igen csábos sminkkel: "Amikor megérkezett a stúdióba, Saci egyből magára vonta a figyelmet, hiszen egy igazi energiabomba. Szemléltem, ahogy körbevettük és mindenki áradozva mondta a maga területére vonatkozó szépségtippeket, eközben megfeledkezve magáról Saci nőcisen 'pakolta' magát. Déjá vu érzésem támadt, mintha már láttam volna Sacit valahol... És igen, tiszta Carrie Bradshaw ez a lány! Az arcát erősen hidratáltam, mert a klóros víztől olyan száraz volt a bőre, mint a sivatag. Ezután uniformizáltam a bőre színét és a szerkezetét egy ultrakönnyű folyékony alapozóval. Végül enyhén lefixáltam egy kis púderrel. Az orcáit bronzosítottam, a szemét pedig arany és bronz szemhéjkrémmel emeltem ki, amit a végén kontrasztosítottam a fekete krémtussal. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki alul és felül. A szemöldökét élénkítettem a hajszínéhez, és az ajkára neon fényű, korall árnyalatú ajakrúzst tettem, hogy fokozzam az érzékiségét."

Fotó: Kántor Kata
Kattints ide a galériáért!

Már csak a megfelelő ruha kiválasztása volt hátra, Kata és Berta pedig azonnal a tettek mezejére lépett: "Saci nőcis oldalát akartuk megmutatni. A ruhapróbák alatt ugyanis beszélgettünk, és elárulta, hogy amikor épp nem az életét kitöltő sporttal foglalatoskodik, szeret magas sarkúba és igazán nőies ruhákba bújni. Ezt a fiatalos, vagány vonalat és a legújabb trendeket szem előtt tartva varázsoltuk őt dögös nővé."

A fotózás nagyon jól sikerült, még úgy is, hogy kisebb hadsereg gyűlt össze Saci körül: a menedzsmentje, fotósok, újságírók, és mi hatan. Kicsit féltem, esetleg zavarba jön attól, hogy ennyi ember előtt kell pózolnia, de neki a szeme sem rebbent, csak mosolygott, nevetett, pörgött, forgott. Mi meg szájtátva néztük, olyan bájos volt. A képek igazán szépek lettek, mindenki elégedetten távozott a nap végén. Főleg Saci, akinek a lelkére kötöttük, hogy a nagy edzések, felkészülések közben azért néha-néha cserélje le a tőrt egy csinos szoknyára. Csak hogy teljes legyen a lelki béke minden téren. 

Fotó: Kántor Kata
Nézd meg az átalakítás képeit!

A Jónő Team és a Life.hu nevében kívánok további sikeres pályafutást Sacinak, akiről (a tapasztaltak alapján) most már nyugodt szívvel állíthatom: profi módon tud majd aranyéremmel a kezében pózolni bárhol a világon. Remélem, legközelebb Rio de Janeiróban...

Átalakít a Jónő Team: Ilyen egy ragyogó nagyihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130923-atalakit-a-jono-team-vegre-megtalalta-onmagat-edit-a-nagymama.html Átalakít a Jónő Team: Újjászületett Brigihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130917-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ujjaszuletett-brigi-a-30.html Átalakít a Jónő Team: Végre ragyog Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130910-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-ragyogasra-vagyott-katalin.html Átalakít a Jónő Team: Átváltozott a szülinapos Diahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130902-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-30-szuletesnapjara-valtozott-at.html Átalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.html Átalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.html Átalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.html