fashion week Lily Collins Olivia Palermo Sandra Bullock Emma Watson mustra stílus Eva Longoria Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten meglepetten tapasztaltuk, hogy az idei trendszínek mellett a sztárok szívesebben viselték a hófehér és a púderszínű darabokat, mint tavasszal vagy nyáron. Nem is kérdés, télen a fehér lesz az új fekete - ennek mi igazán örülünk, és annak is, hogy a fiatal színésznők is egyre jobban elsajátítják a divat csínját-bínját. Íme a Life.hu heti divatmustrája.

Csak semmi komolykodás!

Szeretjük, ha egy fiatal lány nem öltözik sok-sok évvel idősebbnek. Míg Ireland Baldwin hajlamos effélékre, addig Hailee Steinfeld és Lily Collins szívesen öltöznek fel lazán, bohókásan, de stílusosan a vörös szőnyegen. A héten is így tettek: Imádtuk Hailee csókos pulcsiját és Lily bambis Givenchy miniruháját. Pár év ide vagy oda, ezeket mi is bármikor viselnénk!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Virágok télire

Nem csak a tavasz és a nyár nagy kedvence volt a virágminta - ez a klasszikus motívum a tél felé közeledve is ott van a palettán. Debby Ryan egy függönyszerű darabot választott, ami inkább volt giccses, mint stílusos. Sokkal jobban sikerült Jenna Dewan Tatum szettje, aki csak blúzának választotta ezt a motívumot.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Óvatosan a púderszínnel!

A púderszínt képtelenek megunni a világsztárok. Cate Blanchett Armani Prive ruhája álomszép volt, de ki kell mondjuk: a hófehér bőrű színésznőhöz egy másik árnyalat százszor jobban passzolt volna. Ráadásul a ritkán hibázó szépség kissé túlzásba vitte az arcpirosítást is - ami csak azért nem volt baj, mert így legalább valami elütött a bőre és a ruha színétől... Ashley Greene általában a dívás ruhákat kedveli, ezért is fest szokatlanul ebben a konzervatívabb darabban. A legszembetűnőbb azonban a színésznő új hajszíne. A helyzet az, hogy a csokibarna sokkal jobban passzolt a bájos filmcsillaghoz.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Különleges szabásvonalak

A héten a szülési szabadságról nemrég visszatérő Malin Akerman volt az egyik befutónk. A színésznőn remekül állt a hátul meseszép Osman darab, és azt is szeretnénk tudni, hol lehet szert tenni egy, az övéhez hasonló clutch-ra. Sandra Bullock pedig stylistot cserélhetett mostanában, mert hétről hétre izgalmasabb darabokban mutatkozik. Remekül állt neki a hófehér, Giambattista Valli kreáció, de talán egy vékony, fémes öv jót tett volna az összképnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak a fehér

Sandrán és kolléganőjén kívül még jó páran voksoltak a fehérre. Kerry Washington arannyal kombinálta ezt a színt, ami mindig remek ötlet, a sztár ruhájának szabása és hossza azonban nem aratott nálunk osztatlan sikert. Sophia Coppola tetőtől talpig Louis Vuittonban mutatta be, hogy egy lazább szettben is lehet valaki stílusos. Emma Watson is szexi volt és visszafogott - bár ez tőle nem meglepő. A színésznő egy J. Mendel ruhában tette közszemlére tökéletes vállait, az arany-ezüst cipellőjét pedig különösen szerettük.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Visszatért a pink!

Az utóbbi hónapokban ritka vendég volt a vörös szőnyegen ez az élénk szín, a héten azonban három világsztár is a pinkre voksolt - és milyen jól tették! A mostanság kissé mélabús Katie Holmesra üdítően hatott ez a szín, és a formás lábai láttán igyekeztünk nem észrevenni, milyen rosszul megy még mindig a pózolás Tom Cruise exének. Eva Longoriához is passzol a pink, pláne, ha Elie Saab tervezi a ruhát. A színésznő magabiztosan pózolt ebben a sokat nem takaró, igen feltűnő csipkedarabban. Olivia Palermo is a pink mellett tette le a voksát, igaz, ő csak a fekete, barna és fehér színeket dobta fel ezzel a vidám árnyalattal.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Heti hopp és kopp

A nagy fehérség után üdítő volt látni egy olyan színésznőt, aki egy igazán különleges színnel rukkolt elő a filmcsillagok között. Imádtuk Emmy Rossum fenyőszínű estélyiét, és odáig voltunk a ruhához választott zöldes-türkiz színű fülbevalókért. A tökéletes smink és frizura pedig csak hab volt a tortán. Kár, hogy nem mondhattuk el ugyanezt Anna Dello Russo megjelenéséről. Igaz, hogy 51 évesen nincs rossz formában, de a szoláriumbarnaság már pár éve nem divat, a Tom Ford arany gladiátorcsizmával pedig a sokadik ránézésre sem sikerült megbarátkozunk. Hiába, Annának mindent szabad...

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Így hordd a pasid farmerjét!http://www.life.hu/legytrendi/20130930-divat-farmer-es-trend-a-boyfriend-jeans-viselese.htmlDögös bőrben feszítenek a trendi világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130930-borruhat-hordanak-a-trendi-sztarok-blake-lively-szinesznonek-is-ez.htmlÁtalakít a Jónő Team: Hajrá, Saci, csak így tovább!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130930-atalakit-a-jono-team-hajra-saci-csak-igy-tovabb.htmlSzexi képeken pózol Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/legytrendi/20131001-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-megmutatta-szexi-oldalat.htmlA latex az új csipke?http://www.life.hu/legytrendi/20130928-latexbol-kesziti-extrem-fehernemuit-atsuko-kudo-divattervezo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.