Tökéletes szív alakú folttal a hátán született egy kiskutya a nagy-britanniai Claytonban. Tüneményes fotó.

Nem lehet nem szeretni azt a cuki kölyökkutyát, amelyik szív alakú folttal a hátán jött világra a napokban a Boardman családban. Az alig több mint kéthetes blöki, aki a Valerie névre hallgat, így minden nap emlékezteti majd a gazdikat, milyen fontos a kis kedvencükről való gondoskodás és szeretés.

Forrás: Northfoto
Íme Valerie a szív alakú folttal - zabálnivaló

A kutyus egyébként egy Jack Russell-csivava keverék és egyik a 25 eb közül a háztartásban. A család ugyanis nagy állatbarát. Ilyen különleges formájú szőrzettel azonban az elmúlt évek során még ők sem találkoztak. Legalább lesz, ami alapján az apróság kitűnik a többiek közül.

12 szabály, amit a kutya etetésénél be kell tartanihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130918-szabalyok-melyet-a-kutya-etetesenel-be-kell-tartani.html Egy kutya is jelentkezett a ValóVilágbahttp://www.life.hu/szorakozz/20130930-a-valo-vilag-6-szeriajanak-valogatojara-egy-kutya-is-jelentkezett.html Ezt tedd, ha már kialakult a rosszkutya-szindróma!http://www.life.hu/anyaskodj/20130904-neveletlen-kutyak-az-orokbefogadott-elrontott-ebek-viselkedesi-szokasai-megvaltoztathatok.html Két kutya halt meg Vilmos herceg miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130919-vilmos-herceg-leszerelt-a-brit-kiralyi-legierotol-emiatt-halt-meg.html Figyelem! Ezt tedd, ha támad a kutya!http://www.life.hu/anyaskodj/20130828-figyelem-ezt-tedd-ha-tamad-a-kutya.html