A mindössze 17 éves Kendall Jennert kérte fel az Agua Bendita 2014-es fürdőruhakollekciójának népszerűsítésére.

Kendall Jenner nem tétlenkedik, az iskola mellett szorgalmasan építgeti modellkarrierjét. A Kardashian lányok legifjabbika ezúttal az Agua Bendita picurka fürdőruháiban állt modellt, amelynek képeit a blogon te is megnézheted ide kattintva.

Forrás: AFPNem ez volt az első modellfelkérése Kendallnek. Kim Kardashian húga meghódította már az ausztrál Vogue címlapját is, ám leghőbb vágya még hátravan: ő is egy szeretne lenni a híres Victoria's Secret angyalok közül.

Kim Kardashian ismét a régihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131017-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-szules-utan-atkins-dietaval-szabadult.html Cuki baba Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-north-west-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-nagyon-cuki.html Szülés után megint dögös Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130930-kim-kardashian-valosagshowsztar-csinos-fekete-ruhaban-jelent-meg-a-parizsi.html Saját márka lesz Kim Kardashianbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-kilep-a-kardashian-csaladbol-es.html Apa nélkül maradhat Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130914-kima-kardashian-es-kanya-west-kislanya-north-west-apa-nelkul.html Drámai kismamafotók Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-kim-kardashian-valosagshowsztar-bizarr-kismamafotoi.html