Mi történhetett az énekesnővel? Britneyt fésületlenül, lefolyt sminkkel és duzzadt szemekkel örökítették meg kávézás közben.

Hol van már a Work Bitch szexi szerkóiban vonagló dominája? Bár a karrier és a gyereknevelés bizonyára minden idejét leköti Britney Spearsnek, azért az ápoltságra érdemes lenne odafigyelnie a kétgyermekes anyukának. A 31 éves énekesnőt nemrég Calabasasban kapták lencsevégre, amint a helyi kávézóból kilépve magához vette napi koffeinadagját.

Forrás: Nortfoto

Bár Britneyt már rosszabb állapotban is láttuk, az X-Factor zsűritagja most sem erőltette meg magát: kinyúlt pulóverben, fésületlen hajjal és ápolatlan arccal örökítették meg, amint kávéját szürcsölgetve beszállt autójába.

Soványra retusálták Britney-t új klipjébenhttp://www.life.hu/szepulj/20131016-britney-spears-amerikai-popenekesnot-durvan-lefogyasztottak-legujabb-klipjeben.html Nem lehetett szexi jelenet Britney klipjébenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-britney-spears-enekesno-gyermekei-miatt-vagta-ki-a-tul-meresz.html Apró bugyiban csábít Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130909-britney-spears-enekesno-videoklipet-forgat-amelyben-szexin-es-karcsun-lathatjuk-1.html Megnősült Britney Spears gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130812-britney-spears-popsztar-volt-ferje-kevin-federline-elvette-victoria-princet.html Britney házát is fenyegeti a bozóttűz Kaliforniábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130504-tobb-ezer-hazat-fenyeget-bozottuz-kaliforniaban-britney-spears-lakhelye-is.html Szörnyen narancsbőrös Britney combjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-britney-spears-enekesno-combja-nagyon-narancsboros.html