Kivágták a szexi jeleneteket Britney klipjéből

jelenet szexi forgatás videó LifeNight Britney Spears popsztár klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a végleges verziónál is pikánsabbra sikerült Britney Spears legújabb videoklipje, ám az énekesnő gyermekei miatt kivágta belőle a túl merész jeleneteket.

Britney Spears elárulta, legújabb klipjének eredeti videója még a végleges verziónál is merészebb volt. "Ó, Istenem, sokkal több bőrt és sokkal több mást készítettünk a videóba, mint ami most látható benne" - mesélte egy rádióműsorban a kétgyermekes anyuka, aki éppen gyerekei miatt vágatta ki a pikánsabbra készült jeleneteket. "Néha úgy visszahoznám a régi időket, amikor a videó alatt végig csak egyetlen ruhát kellett hordani, és nem volt ennyi szex benne" - mondta Britney, aki hozátette: nehéz egyszerre anyának és popsztárnak lenni. Hogy végül milyenre sikerült a klip, te is megnézheted:

Apró bugyiban csábít Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130909-britney-spears-enekesno-videoklipet-forgat-amelyben-szexin-es-karcsun-lathatjuk-1.htmlMegnősült Britney Spears gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130812-britney-spears-popsztar-volt-ferje-kevin-federline-elvette-victoria-princet.htmlÍzléstelen ruhában jár templomba Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130805-britney-spears-enekesno-kirivo-oltozekben-ment-templomba-baratjaval.htmlCuki fiaival forgatott Britney Spearshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130711-britney-spears-enekesno-fiaival-forgatta-legujabb-videoklipjet.htmlBritney házát is fenyegeti a bozóttűz Kaliforniábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130504-tobb-ezer-hazat-fenyeget-bozottuz-kaliforniaban-britney-spears-lakhelye-is.htmlBugyi nélkül sétálgatott Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-bugyi-nelkul-setalgatott-britney-spears-enekesno-aki-megmutatta-elhizott-feneket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.