Hatalmas készülődés előzte meg a kis György Sándor Lajos október 23-ai keresztelőjét Nagy-Britanniában. A kis herceg végül hét keresztszülőt kapott.

Megvan ez első fotó Kate Middleton és Vilmos herceg kisfia, György herceg keresztelőjéről. A BBC tájékoztatása szerint a pici hét keresztszülővel gazdagodott, Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Hugh Grosvenor, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem és Zara Tindall lettek György herceg keresztszülei.

Forrás: AFP
Vilmos, Katalin, és a július 22-én született György herceg
Kattints a képre a galériálért!

Az ünnepségen, a londoni St. James Palace-ban mindössze 22 meghívott vendég volt jelen a szülőkön, a hét keresztszülőn, a polgári származású Katalin közvetlen rokonain, valamint a királyi család legmagasabb rangú tagjain kívül. Épp ahogy azt korábban a büszke anyuka szóvívője nyilatkozta: "Annyit mondhatok, hogy bensőséges kis ünnepség lesz a szűk családdal és a keresztszülőkkel." A palota előtt persze ünneplő tömeg gyűlt össze annak reményében, hátha megpillanthatják a leendő uralkodót, aki nagyapja és édesapja után a harmadik a trónöröklésben.Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.html Ilyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.html Molotov-koktélt dobtak Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-vilmos-cambridgei-hercegre-molotovkoktelt-dobtak-egy-biztonsagi-gyakorlaton-kent-varosaban.html Pazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.html Így rúgta a bőrt Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20131008-vilmos-cambridge-hercege-vegezte-el-a-kezdorugast-a-buckinghampalotaban-tartott.html Eldőlt: hozzámegy Harry herceghez szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20131007-harry-herceg-szerelme-cressida-bonas-beadta-derekat-es-jovore-megtartjak.html