fashion week jelmez Mary Poppins boszorkány smink Addams Family Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy döntöttél, idén te is beleveted magad a halloweeni forgatagba, ám a jelmezes beöltözéskor sem akarod levetkőzni nőiesen klasszikus stílusodat? Íme 3 tipp csajos jelmezre, melyeket te is könnyedén összeállíthatsz meglévő ruhadarabjaidból!


1. Beetlejuice - Kísértethistória

Emlékszel még Tim Burton '80-as évekbeli vígjátékára? A Beetlejuice fekete humorral átszőtt kísértethistória - remek szereplőkkel és könnyen elkészíthető jelmezekkel. A hamvas Winona Ryder jelmezét gardróbod alapdarabjaiból is elkészítheted. A karakter jó választás, ha némi újdonságra vágysz, ám nem szeretnél tízezreket hagyni egy jelmezkölcsönző pénztáránál.
Amit otthon is megtalálsz: fekete blézer, fekete póló, fekete A-vonalú szoknya, fekete harisnya, fekete magas sarkú cipő
Amit nem árt beszerezned: fekete kalap, fekete paróka, egy régimódi fényképezőgép, valamint A nemrég elhunytak kézikönyve című regény egy példánya.

Ötlet forrás: http://one-big-darkroom.tumblr.com
Ötlet forrás: http://one-big-darkroom.tumblr.com

1. Kalap - Bershka 4.595 forint, 2. Szoknya - Zara 13.995 forint
3. Fényképezőgép - Fujifilm

Legyél szép boszorkány halloween estéjén! Íme egy szuper smink az esti buliba


2. Mary Poppins

Te is lelkesedsz Mary Poppinsért? Az imádnivaló nevelőnő nem kevés boszorkánysággal varázsolja el szorosabb és tágabb környezetét. Bár egyáltalán nem negatív és félelmetes egyéniség, miért ne szavazhatnál rá halloweenkor? Jól ismert szettjét akár irodai ruhatáradból is összeállíthatod!
Amit otthon is megtalálsz: magas nyakú fehér ing, kék vagy fekete A-vonalú szoknya, fekete harisnya, fekete magas sarkú cipő, fekete esernyő
Amit nem árt beszerezned: piros csokornyakkendő, fekete kalap (virágdíszítéssel), piros öv, elegánsabb kesztyű

Ötlet forrás: www.keikolynn.com
Ötlet forrás: www.keikolynn.com

1. Kalap - Zara 9.995 forint, 2. Csokornyakkendő - The Tie Bar 15 dollár
3. Öv - Mango 9.995 forint

3. Wednesday Addams

Te is rajongtál Christina Ricci különös egyéniségéért az Addams Family - Galád család című filmben? Itt az alkalom, hogy egy napra te is rosszcsont gyerek legyél! A fekete természetesen nála is alapszín, ám egy kislányos copffal és egy fekete-fehér csíkos zoknival jellegzetessé teheted a figurát!
Amit otthon is megtalálsz: magas nyakú, fehér, körgalléros blúz vagy ruha, fekete szoknya, fekete kardigán, fekete harisnya vagy fekete-fehér csíkos zokni, fekete cipő
Amit nem árt beszerezned: vörös körömlakk, lefejezett baba

Ötlet forrás: www.chictopia.com
Ötlet forrás: www.chictopia.com

1. Ing - Bershka 4.595 forint, 2. Harisnya - Zara 3.995 forint
3. Körömlakk - H&M 990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.