Az óriási acélkék eb egy hónappal nyolcadik születésnapja előtt hunyt el.

Már az örök vadászmezőkön sétálgat Giant George. A legendás négylábú a világ legmagasabb kutyája volt a Guinness-rekordok könyve szerint: 109 centiméter a mancsától a válláig. Halálhírét gazdái, Dave és Christie Nasser közölték az állat Facebook-oldalán - írja a brit Mirror.

A 110 kilós blöki szülővárosában, az Arizona államban lévő Tucson településen igazi látványosságnak számított. Termete miatt naponta fényképezkedtek vele a járókelők.

Így vigyáz a gyerekere Giant George - az alábbi videóban te is megcsodálhatod az eb méreteit:

 
Így kerülheted el a kínos kutyapukithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131002-a-kutya-emesztesenek-termeszetes-velejaroja-a-szellentes.html Tündéri jelmezes kiskutyahttp://www.life.hu/life/galeria/20131019-tunderi-jelmezes-kiskutya.html Megcsócsálta a kutya a gazdi lábujjaithttp://www.life.hu/gyogyulj/20131017-egy-sved-ferfi-labat-terd-alatt-amputalni-kellett-miutan-kutyaja.html Ő a legédesebb kölyökkutya - szív alakú foltja vanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131016-tokeletes-sziv-alaku-folttal-a-hatan-szuletett-egy-kiskutya-nagybritanniaban.html 12 szabály, amit a kutya etetésénél be kell tartanihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130918-szabalyok-melyet-a-kutya-etetesenel-be-kell-tartani.html