Varázslatos lábbeliket gyűjtött össze új designkönyvében egy tervező. Hordani nem lehet őket, a látvány viszont szemet gyönyörködtető.

Stuart Weitzman amerikai tervező felesége beutazta a világot, és évekig csak gyűjtőmunkát végzett. Megérte: Jane Gershon Weitzmannak sikerült összegyűjtenie a leggyönyörűbb és legbizarrabb cipellőket. Van, amelyik fémből és fából készült.

Forrás: vmagazine.com

Akad, amelyik hullámpapírból, virágból, acélból vagy kábelekből. A legjobbakat és legkreatívabbakat most egy helyen megtalálod: az Art & Sole című kötetben.

Forrás: vmagazine.com

A cipellők inkább mesterműveknek tekinthetők, mert használni nemigen lehet őket. Nem úgy tűnnek, mint amelyekben praktikus és kényelmes lehet egy kis séta.

Forrás: vmagazine.com

 

Kihipózták Naomi Campbell bőréthttp://www.life.hu/legytrendi/20131030-naomi-campbell-vilagos-borrel-a-vogue-thaifoldi-kiadasanak-cimlapjan.html Átalakít a Jónő Team: Megfiatalodott Erikahttp://www.life.hu/legytrendi/20131028-atalakit-a-jono-team-erika-harom-gyerek-utan-is-nagyon.html Megvált hosszú hajától Jennifer Hudsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20131029-jennifer-hudson-amerikai-szinesz-es-enekesno-ultrarovidre-vagatta-hajat.html Feljelentették Karl Lagerfeldethttp://www.life.hu/legytrendi/20131029-feljelentettek-karl-lagerfeldet-a-telt-nokre-tett-kijelentesei-miatt.html Klasszikusan elbűvölő jelmezötletek halloweenrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131025-diva-es-trend-klasszikusan-elbuvolo-3-jelmezotlet-halloweenre.html