Pattanásos, kócos tini volt Michael Fassbender

interjú tinédzser haj kamaszfiú magazin Michael Fassbender 300 pattanás Éhség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? A 300 jóképű színésze egy magazinnak adott interjújában vallotta be, neki sem volt könnyű tinédzsernek lennie.

Nehéz elhinni Michael Fassbenderről, hogy valaha is gondja lett volna a külsejével. Márpedig a sármos színész épp erről vallott egy népszerű női magazin hasábjain: egykor ő is egy hosszú, kócos hajú kamasz fiú volt.

Forrás: ELLE UK
Forrás: ELLE UK

"Sosem gondoltam magamra úgy, mint aki jól néz ki. Úgy néztem magamra, mint aki, tudod... rendben van" - magyarázta A szégyentelen sztárja a brit ELLE-nek, aki hálás érte, hogy többé nem kell pattanásokkal küzdenie. És ki gondolná, hogy a haja is tudott cikisen állni? "Nagyon szerencsétlenül állt a hajam. Hosszú volt, általában hátul összekötve hordtam, de mindig felállt néhány rakoncátlan tincs a fejem tetején" - emlékezett vissza a 36 éves Fassbender, aki az évek során egyre sármosabb lett.

Az első képek Beyoncé szexi 2014-es naptárjábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-beyonce-enekesno-kisfilmben-mutatja-meg-pikans-naptarfotozasat.htmlDavid Beckham valójában nem is szexihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131025-a-mely-hangu-ferfiak-szexisebbek.htmlPasivélemény - Ha túl szexi a doktor nénihttp://www.life.hu/szeress/20131020-pasivelemeny-ha-tul-szexi-a-doki-ferfiak-arrol-hogy-elofordulte.htmlÍgy festett kamaszként Tom Cruisehttp://www.life.hu/life/galeria/20130929-fotokon-akkor-es-most-tom-cruise-szinesz-kamaszkent-es-birkozokent.htmlOkos és makacs? Így kezeld a feleselő kiskamaszt!http://www.life.hu/anyaskodj/20130412-vita-a-kamaszgyerekkel-megoldasi-technikak-szuloknek-csernus-dokitol.htmlÍme a világ legmagasabb kamasz lányahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130102-szerelmes-elisany-da-cruz-silva-a-vilag-legmagasabb-206-centimeteres.htmlGallusz Niki csont és bőr kamasz lány volthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121217-gallusz-niki-szepsegtitka-sportos-csaladban-nott-fel-a-szineszno.htmlÉrett korukra impotenssé válhatnak a kövér kamaszokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121019-impotensse-valhatnak-a-kover-kamaszok-az-alacsony-tesztoszteronszint-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.