Szemes Nóra fashion week Batánovics Lili X-Faktor kerek énekesnő nőiesség duci modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor egyik legüdébb színfoltja a divat szempontjából kétségkívül Batánovics Lili. A fiatal, 150 centis lány a pluszkilói ellenére is minden adásban dögös és nőcis. Szemes Nóra személyi stylist segítségével utánajártunk, miben rejlik Lili titka, és persze osztályoztuk az eddig viselt szettjeit is.

"Itthon a legöbb nő 40-42-es méret körül van, és ők kérnek leginkább segítséget. A magas, vékony lányokat egyszerűbb szépen felöltöztetni, de Lilinél és a hozzá hasonló alkatú hölgyeknél figyelni kell az arányokra. Lili egy igazi homokóra alkatú nő, ami a legnőiesebb forma. Őt is igyekeznek nőcisen, amolyan femme fatale-nak öltöztetni a stylistok, és jól is teszik, hiszen neki ezek a darabok valóban remekül állnak. A hétköznapokban is a Liliéhez hasonló alkattal rendelkezőknek érdemes nőiesen öltözködni, és ügyelni kell arra, hogy a sportos ruhák és a bő lebernyegek nem túl előnyösek" - magyarázza Szemes Nóra.

Mi arra voltunk kíváncsiak, vajon Lili 5 szettje mennyire megy át a stílusvizsgán - Nóra el is mondta, melyiknél mit lehetett volna jobban csinálni.

5. Bő, fényes ruha

Ez a darab a legelőnytelenebb választás, de nem csak azért, mert a fényes anyagok általában erősítenek. Ez a ruha nem emeli ki szépen Lili derekát, szinte teljesen elveszik benne. A bő ujj pedig szélesíti a felsőtestét. A ruha hossza sem a legelőnyösebb - jobb lett volna egy hosszabb szoknyarész.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

4. Bájos pöttyös ruha

Bár a minták erősítenek, ebben az esetben nem itt van a hiba. Jól áll Lilinek a pöttyös, de mivel itt a kelleténél feljebb, mell alatt volt a hangsúly, így ez a fazon is kicsit erősítette őt. A cipő sem jó választás. Ez Lili öltözeténél visszatérő probléma: a bokapántos lábbelik rövidítik a lábat, így neki mindenképp olyat kellene választani, aminek nincs pántja. De ha mégis, akkor egy nude színű darab sokat javít az összképen.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Duci vagy? Szegd meg az elavult divatszabályokat!


3. Pink ruhácska

Attól még, hogy valaki nem csontsovány, bátran hordhat feltűnő, erős színeket. A szín nagyon jól állt Lilinek, de a cipő ismét előnytelenül vastagította a lábát, és a ruha hossza sem volt megfelelő. Nóra szerint sokkal job lett volna, ha legalább 5 centivel hosszabb a szoknyarész, és nem látszik ki a térd.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

2. Elegánsan fekete csipkében

Itt és a következő ruhánál is jól látszik, hogy egy alakot szorosan követő kreáció mennyivel előnyösebb, mint egy bő szabású. Sokkal hosszabbnak tűnik a derékrész, mint az előzőeknél, így Lili lényegesen karcsúbbnak tűnik. Ez a fekete csipke kitűnő választás volt, és végre a cipő fazonját is eltalálták.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A legszebb plus-size modellek


1. A tökéletes ruha

Ez a fehér darab az abszolút nyerő. Remekül példázza azt, hogy egy megfelelő vastagságú anyaggal egy formásabb nő is simán viselhet hófehéret. Lilinek optikailag ebben a ruhában a leghosszabb a lába, és ebben a darabban jóval karcsúbbnak tűnik, mint például az aranyruhában. Extranőiesen fest, dögös és szexi, mindezt úgy, hogy cseppet sem közönséges, hanem nagyon is visszafogott. Mégis ez a tökéletes szett!

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Közönséges ruhában mutogatta bájait a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-jaimie-alexander-szineszno-mereszen-kivagott-ruhaban-jelent-meg-a-thor.htmlÁtalakít a Jónő Team: Lagzija előtt változott át Eszterhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131105-atalakit-a-jono-team-esztert-alakitottak-at-eskuvoje-elott.htmlBeindult Molnár Anikó ducimodell karrierjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131105-molnar-aniko-az-egykori-nagy-orol-szexi-fotok-keszultek-mert.htmlDuplán pózol a pucér Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/legytrendi/20131104-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-duplan-es-meztelenul-pozol-a-francia.htmlÖltözz jó melegen! Trendi kabátok télrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-a-legcsinosabb-telikabatok-a-hideg-idore.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.