Dopeman kiakadt gyermeke anyjára, mert megvonta tőle kislányuk, Fanni láthatását. A zenész nem érti, a köztük lévő feszültség miatt miért gyermekének kell szenvednie.

A celebpapák belázadtak asszonyaik ellen. Nemrég Gáspár Laci költöztette magához kislányát, most pedig Dopeman és volt párja között durvult el a helyzet. A rapper már találkozni sem tud közös gyermekükkel, mert exe lehetetlen követelmények elé állította a láthatásért cserébe - tudta meg a Bors.

Fotó: dopeman.tv, FEM3

"A volt menyecske szeretett volna tőlem valamit, amit én abban a formában nem akartam megtenni. Erre nem adta oda Fannit, amit egyébként nem tehetne meg. Kitolt velem és a gyerekemmel is. Voltak már hasonló játékai korábban is, de most a gyerekemet használta fel ellenem, és én ebbe nem megyek bele. Igazából mindegy is, hogy anyagi vagy érzelmi okok vezettek ide, de a gyerek szent, őt ki kellene hagyni a mi vitánkból, semmiféle sérelem nem indokolhatja, hogy felhasználjuk egymás ellen" - szögezte le határozottan a dühös apuka, aki bízik a közte és gyermeke között lévő mély szeretetben. "Az élete első három évében annyi időt töltöttünk együtt Fannival, hogy a mi kapcsolatunk kikezdhetetlen. Ugyanakkor lehet némi zavar benne amiatt, hogy rengeteg hülyeséget hallhat rólam. Szerencsére van egy roppant erős fegyverem, a nyilvánosság, ezért lehet, a bántalmazott apák élére állok. Azt hiszem, hasznos tanácsokkal tudnék szolgálni a férfitársaim számára" - magyarázta Dopeman.

A legbizarrabb családi fotókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131112-vicces-es-megdobbento-csaladi-fotok.html Kislányait késelte meg egy apa Budapestenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131113-egy-ferfi-negy-es-hateves-lanyait-keselte-meg-majd-magat.html Gréta konyhája: körtés rukkolasaláta kesudióvalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131106-stohr-greta-kortes-rukkolasalataja-karamellizalt-kesudioval-a-life-networkon.html Halálra rémült a mamája énekén pityergő baba?http://www.life.hu/anyaskodj/20131112-elerzekenyult-vagy-megijedt-a-10-honapos-baba-aki-elsirja-magat.html Fotók: Ilyen az élet egy 37. emeleti ketrecbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-lepattant-felhokarcolok-elet-hongkong-nyomornegyedeiben.html