A tinisztár parókát húzott és blúzt gombolt legújabb rövidfilmjében, melyet egy forró hangulatú fotózással egészített ki.

Hol van már az a kislány, akit egykor a Disney sztárjaként emlegettek? Selena Gomez immár hivatalosan is felnőtt, ezt a tényt pedig legújabb rövidfilmjében is alátámasztja. A 21 éves énekesnő épp turnézik, ám egy ízléses, mégis szexis fotózásra és egy belőle kerekedő rövid reklámfilmre azért még futotta az idejéből.

Forrás: FLAUNT

A nívós Flaunt magazin nevével fémjelzett film főszereplője Selena, aki ezúttal rövid, fekete parókában és dögös füstös szemekkel látható hol ruhában, hol hiányosan felöltözve. Az egy nap alatt forgatott rövidfilmben ráadásul társasága is akadt Selenának a sármos Shiloh Fernandez modell szerepében, akivel néhány képkocka erejéig egy ágyban múlatták az időt. Hogy hogyan kerültek oda és mi mindent műveltek ezalatt, az kiderül az alábbi videóból:

 

Napi 80 kalóriát evett, mert modell akart lennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20131031-napi-80-kaloriat-evett-mert-modell-akart-lenni-.html Bikinire vetkőzött Palvin Barbi modellbarátnőjehttp://www.life.hu/legytrendi/20131024-sara-sampaio-protugal-modell-az-olasz-calzedonia-furdoruhainak-fotozasan.html Kopaszon is csodaszép volt - A 22 éves modell különleges gyógyulásahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130919-caris-heddbowen-22-eves-modell-daganatos-betegsegebol-a-facebook-segitsegevel.html Átalakít a Jónő Team: Igazi modell lett Mariettahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131021-atalakit-a-jono-team-gyonyoru-no-lett-a-18-eves.html Meztelen fotózással ünnepel majd Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-kate-moss-brit-szupermodellt-vetkozteti-le-a-playboy-hatvanadik-szuletesnapja.html