Kivel hempereg egy ágyban Selena Gomez?

paróka Selena Gomez fotózás Disney Channel LifeNight Los Angeles magazin rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinisztár parókát húzott és blúzt gombolt legújabb rövidfilmjében, melyet egy forró hangulatú fotózással egészített ki.

Hol van már az a kislány, akit egykor a Disney sztárjaként emlegettek? Selena Gomez immár hivatalosan is felnőtt, ezt a tényt pedig legújabb rövidfilmjében is alátámasztja. A 21 éves énekesnő épp turnézik, ám egy ízléses, mégis szexis fotózásra és egy belőle kerekedő rövid reklámfilmre azért még futotta az idejéből.

Forrás: FLAUNT
Forrás: FLAUNT

A nívós Flaunt magazin nevével fémjelzett film főszereplője Selena, aki ezúttal rövid, fekete parókában és dögös füstös szemekkel látható hol ruhában, hol hiányosan felöltözve. Az egy nap alatt forgatott rövidfilmben ráadásul társasága is akadt Selenának a sármos Shiloh Fernandez modell szerepében, akivel néhány képkocka erejéig egy ágyban múlatták az időt. Hogy hogyan kerültek oda és mi mindent műveltek ezalatt, az kiderül az alábbi videóból:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.