fashion week Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kitartó ember előbb-utóbb eléri a célját. Itt van példának okáért rögtön Juli, aki szinte minden héten elküldte a jelentkezési lapját, míg végül ő került sorra.

Őszinte leszek: nagyrészt rajtam múlik, hogy kit alakítunk át. Az összes jelentkezési lap hozzám fut be, ami végül a telefonomon pittyen. Szóval mindent látok, hallok és olvasok. Senkit sem akarok elkeseríteni, de jelenleg is több mint 1500 jelentkezési lap van a postafiókomban, akik közül bárkit lehetne választani. Jön is a kérdés rögtön: mi alapján döntöm el, hogy ki jöjjön legközelebb az ingyenes átalakításra? Nos, néha egy-egy sztori fog meg, sokszor a fénykép, hiszen rögtön látom, hogy kiből mit lehet kihozni. Az is előfordult már, hogy a vak szerencsére bíztam, csak úgy rámutattam egy névre, és van a "Juli forma" is - én már csak így hívom. Juli ugyanis hétről hétre átküldte a jelentkezését, mindig nagyon kedves levelet mellékelve hozzá. Tette ezt egészen addig, amíg a kitartásával felkeltette az érdeklődésemet. Így jött el a nap, hogy végre személyesen is tudtunk találkozni.

Felső, harisnya: Camaieu, Szoknya: Mohito, Cipő, ékszer: Reserved
Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Juli 38 éves, jelenleg munkát keres. Ahogy fogalmaz: nehéz a helyzete, hiszen már nem fiatal pályakezdő. Önéletrajzát napi 15 helyre küldi el, nagyon szeretne végre dolgozni, ezért is kérte a segítségünket. Szerinte egy előnyösebb, frissebb, fiatalosabb külsővel nagyobb eséllyel indul bármilyen pozícióért. Ennek tudatában láttunk munkához, miközben nagyon kellemeset beszélgettünk a rendkívül kedves Julival - elsőként sztárfodrászunk, Niki kezdte a munkát: "Juli egy világos, sárgásszőke hajszínnel érkezett, melyet egy sokkal természetesebb és az őszi trendbe jobban illeszkedő rezes-aranyos szőkére festettem. Ezzel a természetes hajszínnel sokkal finomabb és fiatalosabb lett Juli arca is. A haját a festés után körkefével formára szárítottam, hogy elérjem a tökéletes összhatást."

Te is lehetsz bombanő! Jelentkezz, és a Jónő Team téged is átalakít!

A fantasztikus frizura után jöhetett a csodás smink: Oscar mesteren volt a sor, aki a sok profi tanács mellett rengeteg energiával, pozitív gondolattal is feltöltötte Julit. "Juli érzékeny, pirosodásra hajlamos bőrét speciális krémmel nyugtattam meg, majd ultrakönnyű alapozóval egységesítettem a bőrszínét. Alapozás után álcáztam az arccsontot és az orrnyerget, majd finoman púdereztem a bőrét. A szemeit sötétebb színekkel, tusvonlát-vízvonalát éjfeketével emeltem ki, hogy világítson szépséges zöld szeme. Szempilláit dúsítottam, ajkait részegítően szexi borvörösre festettem. Ilyen megjelenéssel nincs az a munkahely, ami nemet mondana Julinak!"

Még több fotó galériánkban! Kattints a képre! Fotó: Kántor Kata

Ideje volt szép ruhába bújni! Juli azt mesélte nekem, hogy régebben nagyon szeretett nőiesen öltözködni, azonban amióta otthon van, egyre jobban kedveli a kényelmes, laza ruhadarabokat. Ennek azonban véget kell vetni, ha újra munkába akar állni - a Fashion donor tagjai pedig akcióba lendültek. "Juli rengeteget, 16 kilót fogyott az elmúlt időszakban, egyszerűen kirobbanó formában van. A csodás alakját szerettük volna minél jobban hangsúlyozni, és segíteni az álláskeresését azzal, hogy megmutatjuk, milyen szuperül áll neki az irodai stílus. Egy klasszikus derékszoknyát adtunk rá, aminek aszimmetrikus játéka izgalmat csempészhet a mindennapokba, és külön jót tesz az alakjának. A cipő színe és formája csak fokozza az amúgy sem hétköznapi hölgy stílusát."

Kattints a képre a galériáért! Fotó: Kántor Kata

Mikor minden készen állt a fotózásra, kezdődhetett a legizgalmasabb rész: pózolás, fények, vakuvillanás. Tehetséges fotósunk, Kata mindenkiből kihozza a maximumot, de most még rátett egy lapáttal. Nagyon szerettük volna ugyanis, ha szuperül sikerülnek a fényképek, hiszen ezeket nyugodtan tudja majd Juli az önéletrajzához csatolni. Szerintem kiváló munkát végzett mindenki, a végeredmény csodás lett! Mit is lehetne kívánni, mint sok sikert Julinak. Őszintén reméljük és kívánjuk, hogy hamarosan munkába állhat, és újra tűsarkút húzhat minden reggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.